Banderoll & vepor

Minskande ordning

Banderoller i Mesh och PVC med eget tryck

160,00 kr
160,00 kr

Tygvepa med eget tryck

455,00 kr
455,00 kr

Aluminiumprofiler till banderoller med kederlist

150,00 kr
150,00 kr

Flaggfäste

1 010,00 kr
1 010,00 kr

Pallöverdrag i PVC med eget tryck

299,00 kr
299,00 kr

Minskande ordning

Ett mycket bra alternativ till skyltar är banderoller om du vill göra reklam för dig och ditt företag på sätt som är tydligt, samt till en låg kostnad. Hos Colourpicture kan du få banderoller och vepor med eget tryck. Banderoll och vepa är ett stort stycke tyg där du kan trycka egen text eller logga på.

Banderoller finns för många användningsområden. Du kan använda dem för att göra reklam, du kan ha med dem till mässor och utställningar. Du kan använda en eller flera banderoller till kampanjer och det finns även stora banderoller för så kallad fasadreklam. Hos Colourpicture kan du få ditt eget tryck på hålad mesh eller heltäckande PVC. En mesh banderoll släpper igenom vinden på ett bra sätt. Dessa banderoller håller även bra för både väder och vind. Genom att använda en banderoll så syns du på ett bra sätt om du sätter upp den på ett bra ställe. Du kan lätt byta ut dem och dina budskap utefter vad du vill säga med din banderoll. Du kan använda din vepa och banderoll både ute och inne.

Colourpicture banderoller och vepor finns i flera olika storlekar och du kan enkelt designa ditt eget tryck. Du kan även få hjälp med både design, färg, form och layout.

En banderoll kan du använda till nästan vad som helst, allt beror på vad du väljer att sätta för text på och vart du väljer att sätta upp den. Genom att använda en banderoll i rätt storlek på rätt plats får du mycket uppmärksamhet det leder i sin tur till bra reklam och ökat flöde av potentiella kunder eller besökare.

Se till att skaffa flera banderoller i olika storlekar och utföranden, med egendesignat tryck redan idag så kan även du synas på ett bra sätt

Vi trycker banderoller och tygvepor med eget tryck. Önskar du tryck på hålad Mesh eller heltäckande PVC? Vi trycker även med sublimering direkt på tyg!


 

Designa dina trycksaker online - Double quick & simple

 
 
Kontakta oss vi hjälper dig direkt!

042-13 77 00

 
 

Designa själv dina trycksaker

Börja från noll, utgå ifrån en befintlig mall eller ladda upp din egen tryckfil.

Låt oss hjälpa dig!

Behöver du hjälp med designen eller vill du ha en andra åsikt? Slå oss bara en signal så hjälper vi dig gärna.
042-13 77 00 support@colourpicture.se