chat email plant phone magnifying-glass shopping-bag facebook-with-circle instagram-with-circle linkedin-with-circle twitter-with-circle arrow-bold-down arrow-long-down arrow-long-up arrow-cart icon-arrow-right icon-eye icon-idea icon-image icon-tag icon-time icon-design icon-christmas-tree icon-sign-in icon-sign-out icon-heart icon-handshake icon-upload

Banderoll & vepor

6% rabatt
Banderoller i Mesh och PVC med eget tryck

Banderoller i hålad mesh med eget tryck

Från

150,00 kr

Ordinarie pris 160,00 kr

Tygvepa med eget tryck

Tygvepa med eget tryck

Från 455,00 kr
11% rabatt
Banderoller i Mesh och PVC med eget tryck

Banderoller i frontlit PVC med eget tryck

Från

160,00 kr

Ordinarie pris 180,00 kr

Vi finns här för att hjälpa dig!

Oavsett vad dina behov är så har vi lösningen för dig!

 • Offert inom 24h

  Kontakta oss för en offertförfrågan på skräddarsydda produkter eller om du känner dig osäker.

  Läs mer
 • Hjälp med design

  Vi erbjuder dig personlig rådgivning och grafisk experthjälp.

  Läs mer
 • Designa själv

  Med våra färdiga mallar så kan du enkelt designa dina trycksaker online.

  Läs mer

Kontakta oss idag så hjälper vi dig.

Ett mycket bra alternativ till skyltar är banderoller om du vill göra reklam för dig och ditt företag på sätt som är tydligt, samt till en låg kostnad. Hos Colourpicture kan du få banderoller och vepor med eget tryck. Banderoll och vepa är ett stort stycke tyg där du kan trycka egen text eller logga på.

Banderoller finns för många användningsområden. Du kan använda dem för att göra reklam, du kan ha med dem till mässor och utställningar. Du kan använda en eller flera banderoller till kampanjer och det finns även stora banderoller för så kallad fasadreklam. Hos Colourpicture kan du få ditt eget tryck på hålad mesh eller heltäckande PVC. En mesh banderoll släpper igenom vinden på ett bra sätt. Dessa banderoller håller även bra för både väder och vind. Genom att använda en banderoll så syns du på ett bra sätt om du sätter upp den på ett bra ställe. Du kan lätt byta ut dem och dina budskap utefter vad du vill säga med din banderoll. Du kan använda din vepa och banderoll både ute och inne.

Colourpicture banderoller och vepor finns i flera olika storlekar och du kan enkelt designa ditt eget tryck. Du kan även få hjälp med både design, färg, form och layout.

En banderoll kan du använda till nästan vad som helst, allt beror på vad du väljer att sätta för text på och vart du väljer att sätta upp den. Genom att använda en banderoll i rätt storlek på rätt plats får du mycket uppmärksamhet det leder i sin tur till bra reklam och ökat flöde av potentiella kunder eller besökare.

Se till att skaffa flera banderoller i olika storlekar och utföranden, med egendesignat tryck redan idag så kan även du synas på ett bra sätt

Vi trycker banderoller och tygvepor med eget tryck. Önskar du tryck på hålad Mesh eller heltäckande PVC? Vi trycker även med sublimering direkt på tyg!