10 saker som är roligare (och smartare) än en rollup


De flesta av oss har kommit i kontakt med en rollup. På en mässa är en roll up med tryck definitivt det klassiska sättet att markera sin närvaro. Men är en vanlig billig rollup verkligen det bästa alternativet? Här kommer 10 bättre förslag.

Bannerbow classic med eget tryck

Bannerbow är ett unikt sätt att sticka ut på mässan eller var man nu befinner sig. Den skapar känslan av ett avskiljt rum utan att för den dela avskärma från omgivningen.

Hög pall i kartong med eget tryck

Med extremt låg vikt och stor avlastningsyta kommer detta bli en given klassiker. Ställ en hög pall i kartong i montern och den drar direkt till sig uppmärksamhet.

2Stand för mediaspelare med eget tryck

Denna skylt går att kombinera med en mediespelare för att skapa interaktiv eller rörlig skyltning. Stjäl fokus utan mycket ansträngning med en 2Stand för mediaspelare.

Vikbart tablet-ställ med eget tryck

Den låga vikten gör att vem som helst kan ta med sig stället för att placera på valfri plats. Och då det integreras med en surfplatta så uppstår direkt en terminal där besökarna själva kan bekanta sig med ert utbud. Läs mer om vårt vikbara tablet-ställ med tryck.

Kub med eget tryck

Genom att förena funktionen hos en sittmöbel med ett eget tryck går denna unika produkt att använda i flera sammanhang. Stapla kuber med tryck på varandra eller använd dem som avlastningsytor. Endast fantasin sätter gränser.

Vikbar säljdisk med eget tryck

Lågviktsprodukter har blivit väldigt populära eftersom de gör en enskild representant mer eller mindre självgående. Låt säljdisken bli en del av ert ansikte utåt. Kraven på yta blir minimala.

Totem med tryck

En totem med eget tryck är ett praktiskt och tydligt sätt att förmedla ett budskap. Väldigt praktiska, tåliga och fristående golvställ.

Eventvägg med eget tryck

Ger helt klart en känsla som är större än produktens faktiska dimensioner. Med snabb montering av eventväggen kan ni med enkelhet förmedla information med hjälp av stora tryck.

LED Lightbox Classic

Så länge det finns tillgång till ström så ger en lightbox en unik effekt som belyser det egna trycket. Får verkligen människor att reagera på det som förmedlas.

Standee med eget tryck

En standee har den unika förmågan att ge djup åt trycket som framställs. Låt de som besöker er monter både reagera på er standee och ta del av det ni förmedlar.