OLW mässmonter med eget tryck

Montern är inte sällan det första som en framtida kund ser. Därför är det inte bara viktigt, utan avgörande, att ha en mässmonter som inte bara är funktionell utan även ger ett intryck som lockar till besök. Här kommer tio tips som leder till en grym mässmonter.

1. Låt avlastningsytor vara en del av intrycket.

Med en stol i kartong eller hög pall i kartong med eget tryck får ni chansen att låta praktiska ytor få visuell dragningskraft som lockar besökare.

2. Gör er närvaro och ert budskap synligt

Låt ingen tveka över vem som står bakom montern. Med en tydlig scenvägg med eget tryck så blir ni snabbt den monter som fångar alla besökares blickar.

3. Ha praktiska eller oväntade give aways

Give aways är förmodligen vad som lockar mest. Gratis är gott. Med en flugsmällare med eget tryck eller en mediehållare så kombinerar ni en användbar produkt med måste-ha-värde.

4. Låt elektroniken bli en del av det hela

Med ett monitor stand S10 med eget tryck kan ni snabbt och enkelt få en modern och dynamisk framtoning. Rörliga bilder ger bättre genomslag.

5. Om det är en utomhusmässa - bli ett hangout

Regn är alltid en risk för utomhusmässor. Med ett eventtält med eget tryck så påminner ni inte bara besökare om att ni är på plats. Utan ni garanterar även att det är till er man springer om regnet hälsar på.

6. Ha alltid er produktkatalog tillgänglig

Att låta möjliga kunder bläddra igenom utbudet på egen hand, i lugn och ro, lönar sig oftast. Med ett broschyrställ spennare S20 kan ni på ett praktiskt och snabbt sätt få ett fullvärdigt broschyrställ.

7. Möjliggör för er representant att vara flexibel

Med ett vikbart ståbord med eget tryck man kan anpassa sig efter omständigheterna. Var på plats i händelsernas mitt. Med låg vikt och praktisk montering blir det hela ett enkelt projekt.

8. Se till att er representant verkligen representerar

Med logoband med avtagbart spänne med eget tryck kan en tydlig ID-bricka verkligen förstärka intrycket av seriositet. Genom att använda företagets logotyp och framtoning kommer det inte gå att ta miste på att personen i fråga faktiskt representerar er.

9. Tveka inte över att synas

Det är alltid bättre att synas för mycket, snarare än för lite. Med affischer med eget tryck får ni en kostnadseffektiv möjlighet att tydliggöra ert budskap och etablera er närvaro.

10. Satsa på känslan av mervärde

Låt era representanter förvara materialet i en folder med eget tryck. På så sätt får besökare känslan av såväl seriositet som engagemang. Intryck är allt.

Boka gärna in mig för att brainstorma ihop hur just du kan sticka ut ur mängden. Maila eller ring mig på kontaktuppgifterna nedan.

Lycka till!