Det är lätt att ta etiketter för givet. De dyker ju trots allt upp på de flesta produkter som vi kommer i kontakt med. Men när det kommer till kritan så är etiketter ett riktigt bra sätt att göra produkter unika. Oavsett om det handlar om egentillverkade produkter eller produkter som man kommer i kontakt med som mellanhand så kan etiketter egen design tillföra riktigt mycket. De säkerställer att de som kommer i kontakt med produkten vet vem man är, och var produkterna kommer ifrån. Här ska vi titta närmare på tre bra skäl att skaffa etiketter med eget tryck.

Går att fästa på i stort sett alla ytor

Etiketter med eget tryck är verkligen multifunktionella. De är enkla att fästa på i stort sett samtliga ytor, och kan därför användas på produkter, kuvert, gåvor eller vad man nu anser passar. När de väl har fästs så sitter de på plats och rubbas knappast.

Priseffektivt sätt att märka saker

Eftersom etiketter egen design inte är särskilt dyra att framställa så kan man ha ett lager av dem tillgängligt för att låta pryda de varor och produkter som man tycker är lämpade. De går även att dela ut till kunder, eller göra tillgängliga i receptionen för de som vill ta del av dem.

Klarar oändlig hylltid

Då denna sorts produkter inte har något egentligt bäst före-datum så kan de ligga på lager i stort sett hur länge som helst. Detta innebär att kan man ha ett lager med etiketter för att vara tillgängliga när de gör som mest nytta. Låt representanter för ert företag ha dem med sig, dela ut till kunder eller gör tillgängliga när det passar. Det är i princip endast fantasin som sätter gränser för när, hur och var dessa etiketter gör bäst nytta.

Offertförfrågan

Varför välja oss?

100% nöjd kundgaranti

 

Vi hjälper till med korrektur och originalframställning

Faktura 30 dagar

Vi levererar till hela EU

Canva knapp

Snabba offerter!

Välj fil

Så tycker våra kunder om oss

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg