Jackan hör till den sorts plagg som på ett konstigt sätt både tas för givet och samtidigt har en särställning som trendplagg. Det är väl inte direkt överraskande att jackan i sin grundläggande form är ett midjelångt plagg för överkroppen, vars ärmar i fullängd ger skydd från vind och kyla. Men detta säger såklart inget om själva utförandet och nu för tiden finns det åtminstone ett trettiotal olika typer av jackor. Här kommer iallafall tre skäl till varför det är bra idé att designa egen jacka.

1. De förenar stor nytta med särprägel

Om man väljer vindjacka med eget tryck eller softshell jacka med eget tryck så får man en produkt som är minst lika användbar som den är unik. Ett eget tryck på funktionskläder visar att man bryr sig. Då dessa jackor har låg vikt går de att använda i ett stort antal träningsrelaterade sammanhang. De är även väldigt praktiska att ha som reseplagg.

2. Popularitet spiller över på det man förmedlar med tryck

Många jackmodeller har kommit att bli legendariska. En bomberjacka med eget tryck, kan, exempelvis göra mycket för att låta det egna trycket dra nytta av jackans trendmässiga popularitet. Designa egen bomberjacka och kombinera det bästa av två världar. Att designa egen baseball jacka är också en bra idé.

3. Målgruppen är i det närmaste oändligt stor

Då alla behöver en jacka, åtminstone någon gång, så har jackor av naturliga skäl en väldigt stor målgrupp. Detta gör att de är perfekta att använda som representationsmaterial, internt inom företaget, eller helt enkelt trycka för skojs skull. Det kan helt enkelt inte gå fel med en jacka med eget tryck. Med ett stort utbud med många olika modeller har man även stora möjligheter att anpassa det egna utbudet efter sin specifika målgrupp. 

Offertförfrågan

Snabba offerter!

Välj fil

Så tycker våra kunder om oss

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg