Vi lever i komplicerade tider. Samtidigt som vissa säger att vi aldrig varit tryggare så finns det personer som anser att vår närmiljö blir allt mer osäker. Även om sanningen kanske inte vilar helt åt något av dessa två håll så har intresset för personlig säkerhet ökat. Här kommer fem produkter som kombinerar reklam och ökad personlig säkerhet.

Professionell säkerhetsväst i påse med eget tryck

Att synas i mörker är faktiskt enormt viktigt. Och tyvärr räcker det sällan med att ha en liten reflex eller en tänd ficklampa. Hur väl man syns beror mycket på hur stor den reflekterande ytan faktiskt är. Denna ljusreflekterade väst tar knappt någon plats och kan tas med överallt. Med eget tryck blir den dubbelt så funktionell.

Första hjälpen-set 10 delar med eget tryck

Detta lilla första hjälpen-set är tillräckligt litet för att medföras var som helst. Men ändå tillräckligt omfattande för att vara behjälpligt i de flesta oväntade situationer. Med ett eget tryck blir det en perfekt giveaway som alla har nytta av.

3-i-1 nödlägesverktyg för bil med eget tryck

När en bilolycka väl sker så kan sekunder vara avgörande. Med ett nödlägesverktyg tillgängligt så har man alltid möjligheten att snabbt skära av sätesbälten och krossa rutor, för att såväl undsätta andra som att rädda sig själv. Försedd med ett eget tryck blir ert varumärke och omsorg för andra snabbt förenade.

Elliott paracordarmband med eget tryck

Många av oss har en liten inneboende MacGyver. Som kanske bara är synlig för oss själva. Men med ett paracordarmband har man alltid en extremt stark lina med sig. Då den i utvecklat utförande klarar upp till 250 kg kan den vara viktig i många svåra situationer. Försedd med eget tryck blir detta en produkt som väcker mångas intresse.

Emergency powerbank med nyckelring 1800 mAh med eget tryck

Att kalla brist på ström för bristande säkerhet vore kanske att tänja på verkligheten. Men faktum är att vi har blivit väldigt beroende av våra mobiltelefoner. Och att finna sig själv på fel plats utan batteri är inte alltid en trevlig upplevelse. Denna powerbank med eget tryck blir därför automatisk populär då den får plats på en nyckelknippa man ändå ger en respektabel mängd ström.