Att vi går mot kyliga tider har väl ingen kunnat undgå att uppmärksamma. Men oavsett kyla, regn eller rusk så är det precis lika viktigt att låta sin representativa verksamhet fortgå. Och därför är det viktigt att kunna bibehålla sig närvaro utan att behöva anpassa sig till vädermässiga nyck. Här kommer sju tips för att sprida ett budskap oberoende av väder och vind.

Tillhandahåll ett paraply med eget tryck

Paraplyn är unik i den mån att de gör regniga dagar hanterbara. Och med ett eget tryck så gör de mycket för att förknippa ert varumärke med nytta och funktionalitet. Oavsett om de görs tillgängliga på kontoret eller delas ut till potentiella kunder så är de ett uppskattat inslag.

Langley skaljacka med eget tryck

Skaljackor är särskilt funktionella då de går att använda i många olika väderförhållanden. När det är kallt ute så är det enkelt att använde ett inre lager för att bibehålla värme. När det är varmt men regnar så ger de ett välbehövligt skydd. Och med eget tryck så får ni chansen att erbjuda en unik representativ produkt.

Plåtskyltar med eget tryck

Även om begreppet plåtskylt kanske låter lite väl traditionellt så är plåtskyltar fortfarande en väldigt pålitlig produkt. De är extremt väderbeständiga och går att förse med ett tydligt budskap. Jämfört med övriga produkter så är de i det närmaste garanterade att göra nytta under lång tid.

En kylväska med eget tryck

Att påstå att kylväskor är lämpade för alla väder är kanske att ta i. Men oavsett om man använder dem på stranden eller i bakluckan på bilen för att transportera hem kylvaror så är de väldigt funktionella. Och då de flesta människor har nytta av dem så målgruppen blir väldigt stor.

Parasoll med eget tryck

Gör er uteplats tillgänglig i såväl sol som regn. Pålitliga parasoll är väldigt beständiga och blir en investering som ger avkastning i många år framöver.

Visningsbockar och mäklarställ

Dessa praktiska ställ och bockar är väldigt portabla och går att ställa upp där de får som bäst genomslag. Och det praktiska utförandet gör att de blir enkla att ta med sig. Oberoende av väder och vind så förmedlar detta ert budskap.