Vintertid närmare sig med stormsteg. Och även om många av oss bor i den delen av landet som har midnattssol så räddar det oss inte från snö och rusk. Men då vi människor inte har möjligheten att gå i ide så har vi inget annat val än att helt enkelt göra oss redo för vinter. Här kommer åtta giveaways som definitivt gör nytta såväl inför som under vintern.

En praktisk isskrapa med eget tryck

I Sverige är vi verkligen vana vinterbilister. Det går liksom inte att undgå att köra under svåra förhållanden. Men hur väl vi än rustar våra bilar för vintern så finns det ett tillbehör som förmodligen är mer viktigt än samtliga ändra. Nämligen isskrapan. Även om man har kupévärmare så finns det stunder då isen helt enkelt envisas med att dyka upp. Och med en isskrapa med eget tryck så förenas nytta med praktisk reklamyta.

Tydliga däckmarkörer som även levererar ett budskap

Oavsett om man som privatperson byter däck på egen hand, eller sysslar med däckförvaring, så är däckmarkörer alltid lika praktiska. Lätt att montera och gör att man håller koll på hur däcken har suttit. Att ha däcken konsekvent monterade minskar på sikt även slitage och förbättrar väghållning.

En värmande mössa

När det är kallt behöver man en mössa. Svårare än så är det inte. Och när en mössa förenas med eget tryck så blir det ett exemplariskt sätt att sprida en slogan, logotyp eller varumärke. Eftersom alla behöver en mössa någon gång så kan man även vara säker på att budskapet når fram.

Värmedyna för snabb värme

Värmedynor ger mer eller mindre direktverkande värme. Därför är de ett snabbt komplement när man vill ha snabb uppvärmning, eller när helt enkelt vill ha ett lite mysigare klimat. En värmedyna med eget tryck är ett unikt sätt att få folk att komma ihåg det man vill förmedla.

En jacka rustad för vintern

För att slippa obehag under vintern så är det bra med en riktig jacka. Det borde inte vara en hemlighet. Men genom att förse jackan med ett eget tryck så blir den nyttig för såväl brukare som avsändare.

Ett paraply för regnet

Regn är en del av livet. Men trots detta så är det inte särskilt behagligt att blöta ned sina kläder. Och rör man sig mycket mellan arbetsplatsen och närliggande områden kan det vara bra att ha ett lättillgängligt paraply. När de kombineras med eget tryck så blir det en produkt med hög genomslagskraft.

Ficklampa med eget tryck som lyser upp

Har du någonsin drabbats av strömavbrott? Eller behövt fixa något i kolsvart mörker? Då vet du hur viktigt det är att ha en ficklampa i närheten. Med eget tryck så kan man kombinera allmängiltig nytta med stora möjligheter att etablera sin närvaro.

En mugg för värmande dryck

Det är inte så konstigt att man dricker mer varma drycker under vinterperioden. Och det är inte heller så konstigt att många av oss har en särskild favoritmugg för ändamålet. Det är något speciellt med att krypa ihop med som favoritdryck när kylan är alldeles utanför. En mugg med eget tryck blir därför ett perfekt sätt att sprida sitt varumärke.

Boka gärna in mig för att brainstorma ihop hur just du kan sticka ut ur mängden. Maila eller ring mig på kontaktuppgifterna nedan.

Lycka till!