Det finns ett gammalt talesätt som säger att man inte finns om man inte syns. Även om det kanske inte är helt och hållet sant så är det definitivt viktigt att ens omgivning är medveten om att man är tillgänglig. Här kommer åtta sätt som definitivt ger mer exponeringsyta än en vanlig affisch.

Utomhusposters med eget tryck

Ibland är det viktigt att nå ut till så många som möjligt. En utomhusposter försedd med eget tryck ger en särskilt unik möjlighet att realisera detta. Välj platser med hög omsättning av människor så når ni en varierad målgrupp.

Frigolitskyltar och bokstäver

Frigolitskyltar och bokstäver ger inte bara en unik visuell upplevelse. De är även extremt enkla att transportera. Gör er verksamhet en tjänst och kombinera praktikalitet med eget tryck och en möjlighet att nå ut stort.

Windsign Cyclone gatupratare

Detta är en ovanligt stor gatupratare som med eget tryck på båda sidorna gör att ert budskap blir synligt från väldigt stora avstånd.

Fasadflagga med eget tryck

En fasadflagga är unik i den mån att den helt enkelt lockar blicken. I jämförelse med en traditionell affisch så blir en flagga en naturlig del av omgivning och miljö. Få undgår att lägga märke till dem med ett framträdande eget tryck .

Larmbågsöverdrag i tyg med eget tryck

Alla känner vid det här laget till larmbågarna. De ser sällan särskilt välkomnande ut. Gör dem till en naturlig del av omgivningen med överdrag och eget tryck som även levererar relevant information.

Vikskärm med eget tryck

Dessa är på samma gång stora till yta och extremt enkla att transportera och montera. I ett flertal utföranden gör den att ni kan välja exakt det eget tryck som passar er framtoning av vikskärmen.

Takmobil triangel med eget tryck

Takmobiler har den unika funktionen att göra annars obrukbart utrymme tillgängligt. När de är upphängda och monterade så undgår ingen att se dem. Med eget tryck blir de en vital del av er framtoning.

Fotbollsmål med eget tryck

Dessa fotbollsmål fungerar inte bara som reklamplats eller informationsutrymme. De ger även väl behövlig förströelse. Perfekt för mässan, montern eller en särskild sektion i butiken. Och med stora möjligheter till varierat eget tryck.

Boka gärna in ett möte med oss för att brainstorma ihop hur just du kan sticka ut ur mängden. Maila eller ring oss på kontaktuppgifterna nedan.

Lycka till!