Julen är en intensiv högtid. Och särskilt om man är beroende av att fånga uppmärksamhet med hjälp av ett skyltfönster. Fast detta gäller även om man bedriver representativ verksamhet med produkter. Hur man än väljer att nå ut till kunder så har vi här 9 idéer som väcker uppmärksamhet inför den hektiska julen.

Presentförpackning med julmotiv

Det spelar egentligen ingen roll om man använder gåvor som personalförmån eller helt enkelt ger bort dem utan närmare eftertanke. Att ha tilltalande förpackningen är alltid lika viktigt. Därför kan särskilda presentförpackningar med julmotiv vara ett enkelt sätt att väcka uppmärksamhet och skapa ett bra intryck.

Julpåsar i tyg

Om man sysslar med giveaways är det alltid viktigt att kunna tillhandahålla en enkel påse för transport. Julpåsar i tyg förenar det bästa av två världar. Med julmotiv och praktisk transport blir de ett givet inslag i er verksamhet,.

Bordstabletter med julmotiv

Klassiska tabletter fyller ett flertal funktioner. De både skyddar och pryder bordet. I juletid är det inte ovanligt med pyssel. Och att ha praktiska bordstabletter med julmotiv höjer stämningen och ser till att bordet besparas onödig åverkan.

Julvykort

Det klassiska vykortet är en av de äldsta och mest praktiska sätten att påminna folk om att man bryr sig. Tryck dem med unika motiv och skicka dem till kunder, nära, kära och övriga för att säkerställa att ni inte blir en i mängden.

Juletiketter med julmotiv

När det kommer till att snabbt märka saker så är juletiketter förmodligen det mest praktiska alternativet. Med ett eget tryck blir de både unika och lättanvända. Säkerställ så att mottagarna av era julgåvor direkt identifierar dem med er verksamhet.

Julkorg med julmotiv

Julkorgen är ett enkelt sätt att både transportera gåvor och markera ursprunget. Oavsett om det gäller en enstaka present eller ett flertal mindre produkter så är en julkorg ett effektivt sätt att leverera presenter i en lite mer exklusiv förpackning.

Klistermärken till skyltfönster med julmotiv

Att kunna anpassa sitt skyltfönster utifrån omständigheter är avgörande. Särskilt under hektiska högtider då många personer passerar förbi och endast har några sekunder på sig att besluta huruvida ett besök är värt tiden. Med klistermärken kan man snabbt anpassa skyltfönstret efter behov.

Stora dekaler med julmotiv

Dessa dekaler är självhäftande och fäster på de flesta ytor. Pryd er verksamhet med egna och unika dekaler för att förhöja stämningen och påminna kunder om er verksamhets särskilda fördelar.

Julförpackningar med julmotiv

När man ska leverera en gåva så är omslag en avgörande del. För hur vi än ser på saken så är det första intrycket verkligen avgörande. Med särskilda julförpackningen behöver ni inte bekymra er över hur intrycket blir. Eget tryck och särskild anpassning gör att de snabbt förknippas med er verksamhets särskilda fördelar.