I samband med att det ställs allt högre krav från samhället så blir det hela tiden viktigare att faktiskt bibehålla en aktiv livsstil. Det ser inte bara till att man orkar hålla tempot i yrkeslivet utan bäddar även för fortsatt god hälsa. Här kommer vi titta närmare på några produkter som kan bidra till en aktiv livsstil.

En mössa med eget tryck

En klassisk mössa är ofta underskattad. Men den bidrar till att man bevarar kroppsvärme och gör att kroppen behöva arbeta mindre för att hålla sig varm. Därför är mössan ett givet inslag hos såväl personer som tältar under extrema förhållanden som de som tar en kort kylig promenad.

Klassiska gångstavar

Gångstavar har blivit väldigt populära. Inte bara ger de en känsla av att promenaden blir lättare utan bidrar även till att avlasta lederna. Därför gör de i sin natur promenaden mer skonsam mot kroppen.

Ficklampan är en praktisk ljuskälla

Trots att en ficklampa ofta tas för givet så är det ett väldigt kraftfullt litet äventyr. Det spelar ingen roll om man sysslar med kvällsorientering eller bara gillar nattpromenader. En ficklampa är ett givet inslag.

Praktiska hörlurar

Ett problem som många upplever är att vardagsmotionen blir tråkig. Men det kan snabbt avhjälpas med ett par hörlurar. Lyssna på en ljudbok eller favoritmusiken så blir promenaden snabbare än man tror.

En trogen kompass

Trots att en kompass inte längre är något som var och en har tillgängligt är det fortfarande ett oumbärligt verktyg. De är ett praktiskt och resurseffektivt sätt att orientera sig. Och i kombination med en karta blir de ett viktigt överlevnadsverktyg.

En ryggsäck med eget tryck

Med en praktisk ryggsäck kan man ta med sig alla nödvändigheter ut. Packa den full och bli redo för utflykt. Och med en bekväm ryggsäck blir även de längsta promenaderna enkla.

Bekväm pannlampa

Själva idén bakom en pannlampa är inte särskilt komplicerad. Genom att förse en lampa med pannband och bekväm konstruktion så binder man inte upp händerna när man behöver lysa upp något. Sätt den på huvudet och fortsätt att röra dig obesvärat.

Kvalitativ kikare

Kikare har många användningsområden. Och de har blivit väldigt populära. Inte minst bland fågelskådare. Gör skogspromenaden mer spännande genom att ta med en kikare och ta chansen att titta på djur och natur i ostörd miljö.

Välbehövliga multiverktyg

Det sägs att det bästa verktyget är det som man faktiskt har tillgång till. Och med ett multiverktyg så har man alltid tillgång till ett stort antal. Oavsett om man har ett multiverktyg i bältet för att alltid vara redo eller om man har det i bilens handskfack så ökar chanserna att man klarar sig ur en krånglig knipa.

Boka gärna in mig för att brainstorma ihop hur just du kan sticka ut ur mängden. Maila eller ring mig på kontaktuppgifterna nedan.

Lycka till!