Få saker har nog haft så pass stort genomslag i grafikbranschen som just affischer. Ingen vet med full säkerhet när de började dyka upp i världen, men det anses numera allmänt vedertaget att de faktiskt varit en kulturell företeelse i åtminstone över hundra år. De började dyka upp som ett förhållandevis billigt sätt att förmedla en större grafisk framställning på ett material som var enkelt att producera i stor upplaga.

Att trycka affischer blev ett sätt att kunna förbereda folk på ett kommande evenemang. Med tiden utvecklades de att bli väldigt färgglada och kreativa skapelser. Med moderna framsteg inom tryckbranschen så har man nu stora möjligheter att på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt designa egen poster med text.

Praktiskt sätt att få stort genomslag

Tryck egen affisch och få chansen till riktigt stort genomslag. Anledningen till att dessa uppmärksammas i så pass stor utsträckning är att de erbjuder en enormt stor tryckyta. Tryck din egen poster och förmedla precis det budskap som du tycker lämpar sig för tillfället. Med internetbaserat gränssnitt är det väldigt enkelt att göra poster eget motiv eller affischer eget motiv. Allt som behövs är att man laddar upp ett tillräckligt högupplöst material och väljer den sorts affisch som man vill framställa.

Dessa affischer finns tillgängliga i ett stort antal format och garanterar att du får ett praktiskt användbart resultat. Oavsett om du är en privatperson som vill skapa en poster inför ett särskilt evenemang, eller om du är ett företag som vill ha effektivt representationsmaterial, så är affischer ett av de absolut bästa alternativen. Ta själv en titt på utbudet och välj de affischer som är bäst lämpade för det tryck som du vill förmedla. Du kan vara säker på att det finns något i utbudet som uppfyller de krav du har.

 ballonger med eget tryck

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg