Få verktyg har nog tagits för givet i den utsträckning som en helt vanlig penna faktiskt har. Trots att de har varit en väsentlig och avgörande del av människans pågående utveckling, och något som bidragit till att sprida mänsklig kultur. Idén är så klart enkel. Pennan är att skrivdon med avlång greppyta och bläck- eller blyertsspets. Med den kan man skriva, helt enkelt. Att trycka pennor med eget tryck och erbjuda pennor med tryck på mässor och liknande tillställningar har blivit en avgörande del av ett stort antal företags representativa verksamhet.

Pennor med eget tryck är därför nog en av vår tids mest vanligt förekommande produkter. De uppskattas av samtliga mottagare då pennor i sin natur är ett funktionellt verktyg som alla någon gång har nytta av. Därför ger de en unik möjlighet att sprida sitt varumärke eller etablera ett visst koncept.

En given favorit på mässor

Ingen har nog kunna besöka mässor utan att komma i kontakt med reklampennor. Så vanliga är de att vissa helt enkelt har börjat kalla dem för mässpennor. En särskilt populär variant är metallpennor med tryck som tack vare sitt hölje är särskilt hållbara och tidsbeständiga. Men det är inte bara i denna sorts representationssammanhang som de dyker upp. Det har blivit allt mer vanligt att privatpersoner beställer pennor med ett tryck för att befästa ett minne eller dela ut dem till nära och kära som en rolig sak.

Fördelen med dessa pennor är att de är enkla att förvara och att transportera. De har även en väldigt omfattande hållbarhet som gör att de kan ligga väldigt lång tid i ett förråd för att plockas fram när de behövs som mest. Ta chansen att sprida ett unikt valfritt budskap på ett medium som är lika användbart som det är ikoniskt. 

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg