Detaljerna som ger ett personligt och inspirerande kontor

Många av oss spenderar väldigt mycket tid på kontoret. Och det är även där en stor del av dagens faktiska arbete utförs. Därför är det viktigt att kontoret är en plats som inte bara uppmuntrar till arbetsro, utan även till samhörighet och gemenskap. Med ett inspirerande kontor ökar definitivt chanserna för produktivitet. Här kommer några exempel på detaljer som ger ett kontor som såväl inspirerar som är tillräckligt personligt för att alla ska kunna slappna av.

Ljudabsorbent med eget tryck

Alla som har gått in i ett helt omöblerat rum vet hur hård och steril akustiken blir. Och i ett rum där många vistas räcker det inte alltid med möbler och väggprydnader för att dämpa ljudnivån. Särskilt anpassat ljudabsorberande material kan ge ett välbehövligt skydd mot höga ljud.

Heli musmatta med eget tryck

Samhörighet är avgörande för en fungerande arbetsplats. Då allt mer arbete sker framför datorn blir musmattan ett perfekt tillfälle att påminna oss alla om vilket lag vi tillhör, och hur viktiga vi faktiskt är.

Väska för dator och ipad med eget tryck

Distansarbete och arbete ute på fältet är avgörande för många företag. Lika så är det viktigt att ha med sig ofta nödvändig elektronik. Genom att tillhandahålla funktionella väskor får alla möjligheten att ta med sig den elektronik och det material som är väsentligt.

Snäppramar som visar gemensamma framgångar

För de flesta företag så är framgång ett resultat av lagarbete. Låt alla se vad företaget har lyckats med. Framhäv tidigare projekt, avgörande kunder och kommande utmaningar. Genom att låta omgivningen avspegla allt som pågår inom företag så får samtliga medarbetare möjligheten att känna sig delaktiga.

Bluetooth-högtalarset med eget tryck som give away

Låt giveaways vara relevanta för såväl anställda som framtida kunder. Genom att möjliggöra så att musiken blir en del av folks vardag kommer ni definitivt att associeras med positiva vibbar. Att välja högtalare med flera anslutningsmöjligheter och pålitligt utförande bäddar för gynnsamma följder.

Rullgardiner med eget tryck

Ljus kan både vara fantastiskt och irriterande, beroende på omständigheterna. Med rullgardiner i varje rum får alla möjligheten att reglera ljuset till den nivå som är bäst lämpad för vad som för tillfället pågår. Och med eget tryck kan de bli en riktig stämningshöjare.

Boka gärna in mig för att brainstorma ihop hur just du kan sticka ut ur mängden. Maila eller ring oss på kontaktuppgifterna nedan.

Lycka till!