Det första som folk kommer i kontakt med är ofta dörrskylten. Denna enkla konstruktion kan göra oerhört mycket för att besökare ska känna sig hemma. De kan även fylla ett flertal praktiska funktioner så som att visa huruvida man är inne, upptagen och så vidare. Något som har blivit väldigt populärt är att designa egen dörrskylt. På så sätt har man chansen att förmedla ett unikt meddelande och få en skylt med ett utförande som verkligen tilltalar.

Nu för tiden är det väldigt prisvärt att designa egen skylt. Det går även att anpassa dem efter omständigheterna och bjuda på tematisk variation inför olika säsonger eller särskilda händelser. I många fall går det även att med fördel förena denna sorts skyltar med en viss hobby, fritidssyssla eller yrke. Att designa egen boxskylt kan vara ett unikt sätt att göra något lite mer utförligt som ger en känsla av sammanhang.

Alltid ett prisvärt alternativ

Att designa din egen skylt är numera väldigt prisvärt. Det behövs inte längre gigantiska upplagor för att man ska kunna få ned priset till förmånliga nivåer. Mycket har att göra med att såväl omsättningen för denna sorts produkter har ökat, och att tryckmetoderna blivit så pass effektiva att det finns stort utrymma för kostnadseffektivisering.

Detta har gjort att skyltarna inte bara är ett alternativ för företag. Privatpersoner kan även dra nytta av dessa och göra något extra. En individualiserad dörrskylt får inte bara besökare att känna sig välkomna, utan skapar även ofta en särskilt hemtrevlig känsla för en själv. Att komma hem, eller till platsen där skylten sitter, och välkomnas av något man själv har tagit del av att framställa är ofta en tilltalande känsla. Ta chansen att framställa en skylt som är unik både när det kommer till utförande och funktionalitet.
 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg