Effektiv marknadsföring är viktigare än någonsin

Det finns ett gammalt klassiskt påstående som säger att man helt enkelt inte finns om man inte syns. Även om det är en aningen tillspetsat så pekar det trots allt på en viss sanning. Om potentiella kunder inte vet att man existerar så finns det av naturliga skäl inget sätt för dem att ta del av av ens varor eller tjänster. I detta sammanhang så blir reklam ett naturligt sätt att nå ut till sin nuvarande eller tilltänkta målgrupp. Men i en tid då allt fler företag konkurrerar om samma kunder så krävs det nya grepp för att både bibehålla sin nuvarande omsättning och få nya kunder. Att hantera all sin reklam och profilering via internet har därför blivit ett populärt och effektivt alternativ.

Nu för tiden väljer allt fler personer att först etablera en enhetlig profilering för sitt företag. Detta innebär i de flesta fall att man i förväg bestämmer den färgsättning, typsnitt och logotyp som man använder sig av. Därefter används denna profil som företagets, eller projektets, ansikte utåt i samtliga sammanhang där man vill profilera sig på trycksaker. Detta ger en väldigt bra grund för att uppnå ett enhetligt sätt att presentera företaget.

Smidigare reklam med hjälp av internet

Internet har inte bara resulterat i att man når ut till fler personer och större målgrupper. Det har även gjort att allt fler tjänster är tillgängliga direkt när man behöver dem. Många har själv fått uppleva hur mycket enklare det blir om man använder print on demand för sina trycksaker. Vad detta innebär att man helt enkelt laddar upp sin grafiska profil, för att sedan kunna applicera den på de trycksaker, profilkläder eller give aways som man för tillfället behöver.

Med web to print får man därmed en enhetlig lösning som alltid är tillgänglig. Att få en praktisk överblick över sin grafiska profil blir även enkelt då man vid behov kan justera detaljer. Detta sätt att förhålla sig till tryckt material har kommit att bli extremt populärt och print on demand Sverige är nu större än någonsin tidigare.

Många fördelar och mindre administration

När det kommer till trycksakerprofilkläder eller give aways så finns det få saker som slår print on demand priser. Den främsta anledningen till detta är att man helt enkelt plockar bort mellanhänder. Genom att själv skapa sin reklam så minskar man i stor utsträckning sina omkostnader. Man får även större kontroll och inflytande över sin profilering. Många företag i storstäder har gått över till denna sorts lösningar och inte minst print on demand Göteborg är verkligen populärt.

Just möjligheten att få kontroll hela vägen till slutprodukt är vad som tilltalar många. Ofta är det en väldigt ineffektiv lösning att behöva kommunicera med mellanhänder där risken för missförstånd och fördröjning är stor. Genom att själv kunna godkänna exakt vad som skickas vidare till tryck så kan man tidsoptimera och få möjligheten att prioritera andra saker som för tillfället är mer viktiga. Man slipper även risken för att felbeställningar skapar oönskade merkostnader som i värsta fall gör att man måste skjuta upp det pågående profileringsprojektet.

 

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig PrintPortal (print on demand-lösning) med ert företags grafiska profil.

I PrintPortalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i PrintPortalen. Colourpicture PrintPortal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen PrintPortal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg