På bara några år har svenskar börjat röra på sig och träna i en aldrig tidigare skådad omfattning. Crossfit, löpning och cykling är bara tre av ett stort antal träningsformer som har blivit enormt populära. Detta är såklart bra för folkhälsan, men vad som det även innebär är att det nu finns en stor och i viss utsträckning outnyttjad arena för reklamprodukter. Genom att trycka träningskläder får man stora möjligheter att sprida sitt varumärke eller logotyp bland en stor och aktiv grupp. Att förknippa sitt varumärke med en aktiv livsstil visar även att man bryr sig om människorna i sin närhet.

Vad som gör det hela särskilt användbart är så klart att denna sorts kläder fyller en viktig praktisk funktion. En cykeltröja med tryck blir per automatik mer än bara en representationsyta. Det blir även något som mottagaren har nytta av och kan använda i sin vardag. Ta en titt på utbudet så kommer du definitivt att hitta något som är lika kvalitativt som det är passande för ert representativa tryck. Se till att dra nytta av de positiva associationer som dessa produkter ger.

Unikt praktiska plagg

Kännetecknande för dessa kläder är att de i många fall är tillverkade av material som är lika slittåligt som det är enkelt att sköta. En funktionströja med eget tryck är snabbtorkande och klarar de flesta utmaningar. Men utbudet är stort och det går även att få linne med eget tryck billigt för att komplettera övriga kläder. För den som vill nå ut till nya personer och samtidigt erbjuda något som tilltalar de flesta så är träningskläder med tryck ett väldigt bra alternativ. Träningskläder eget tryck ligger i tiden och med rätt val av tryck så får man en produkt som är kvalitativ av sina egna meriter och som folk faktiskt vill ha och använda.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg