I och med de senaste decennierna tekniska utvecklingar har det för första gången blivit både praktiskt och riktigt prisvärt att göra egen design och framställa produkter med eget tryck. Detta ger unika möjligheter att kunna designa din egen produkt, oavsett vad det är du föredrar. Kaffemuggar, fotoprodukter eller något helt oväntat så som profilkläder eller give aways. Alla dessa går att förse med unika tryck. Snabbt och enkelt direkt på internet med helt valfritt tryck.

Inte längre bara för företag

En intressant utveckling inom tryck- och profilbranschen är att många företag nu riktar sig till såväl privatpersoner som större företagskunder. Därför har var och en möjlighet att välja unika produkter och trycka bokstäver i frigolit eller förse dem med egna logo tryck i plåt. Detta ger ett spännande och roligt sätt att kunna få särpräglade produkter för särskilda evenemang eller för att helt enkelt komma ihåg en viktig händelse.

Vad detta har resulterat i är att utbudet av reklamprodukter har vuxit enormt. Borta är tiden då man nästan bara hade att välja mellan fotosaker och en och annan mugg. Nu kan man hitta ett brett utbud av reklamprodukter som motsvarar vad man kan köpa i butik.

Alltid lika uppskattat

Huruvida man behöver reklamprodukter för sitt företag eller som privatperson vill ha något för ett särskilt tillfälle spelar egentligen ingen roll. Det viktiga är att granska utbudet. Man kommer garanterat att hitta något som passar. Kostnadseffektiva lösningar har gjort att man inte heller längre behöver köpa stora upplagor för att det ska bli prisvärt. Möjligheterna att köpa ett litet antal produkter men ändå få ett bra pris är nu för tiden stora.

Ta chansen att få produkter som etablerar ert varumärke eller firar en särskilt minnesvärd händelse. Det breda utbudet gör att det finns en oanat stor mängd olika artiklar att välja mellan.


Så tycker våra kunder om oss


Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?


Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg