Att designa sitt eget material har ett väldigt stort antal olika fördelar. I många fall är det väldigt prisvärt då man inte blir tvungen att förlita sig på mellanhänder som ofta trissar upp priserna. Tvärt om kan man utifrån egen förmåga framställa professionella dekaler. När man har kontroll över design och utformning så kan man även designa egen logga och få ett utförande som är precis som man själv önskar det. Designa egen text eller skapa en logotyp som är riktigt minnesvärd och förmedlar precis det som du känner för. Det finns även stora möjligheter att framställa dessa för särskilda ändamål, så som exempelvis cross dekaler egen design eller för helt andra ändamål. Alternativen är många.

Dekaler är alltid populära

I grund och botten är en dekal ett märke som går att fästa på en yta för att förmedla en logotyp eller ett budskap. De började bli väldigt populära under 1800-talet och blev snabbt en favorit för att de på ett enkelt sätt möjliggjorde att man förmedlade information och spred budskap. Nu har tekniken kommit långt och dekaler går att framställa i ett stort antal olika utföranden. Det som vi i dagsläget förknippar med dekaler kan härledas till 1940-talets utveckling av vinylbaserade dekaler. Dessa hade fördelen att de var väldigt robusta och tåliga. Det var även under den perioden som färgdekaler blev populära.

Även om vi numera ofta tar dem för givet så fyller de ett flertal praktiska funktioner. De är inte bara bra som reklamprodukter, utan kan även vara väl användbara i bilens rutor för att stänga ute sol. Se därför till att välja den sorts dekaler som är bäst lämpade för det som du tänker använda dem för. Utbudet är stort och det finns omfattande möjligheter att välja dekaler som förbättrar er profilering.  

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg