När det kommer till vardagsartiklar som det helt enkelt är svårt att tänka sig ett liv utan så är en helt vanlig mugg ofta en av de första saker man tänker på. Oavsett om man föredrar att dricka kaffe, te, choklad eller någon annan varm dryck så är en mugg helt enkelt oumbärlig. Genom historien har de helt egenhändigt möjliggjort för mänskligheten att ta del av varma drycker under bekvämliga förhållanden. Detta är även en av de stora anledningarna till varför muggar med tryck har blivit en så pass populär produkt.

Att designa egen kaffemugg är väldigt enkelt. Och när det kommer till material så har man att välja mellan klassiska muggar och kaffe muggar med tryck papp för engångsbruk. För både privatpersoner och företag har muggar visat sig vara produkter som kan etablera nya koncept och befästa positiva associationer kring händelser och företeelser.

Enklare än någonsin

Att beställa kaffemugg eget tryck eller liknande mugg är enklare än någonsin. Med hjälp av helt Onlinebaserade system så väljer man bara ut det tryck som man vill ska pryda muggen, laddar upp det i gränssnittet i sin webbläsare för att därefter välja var på muggen det ska placeras. Allt sker över internet utan onödiga mellanhänder. Därför kan man skaffa muggar med tryck Stockholm, tryck på muggar Göteborg eller var man nu befinner sig i landet.

Kombinationen av smidighet och kostnadseffektivitet är unikt hög och man får chansen att skapa en produkt som motsvarar de höga förväntningar man har. Representerar du ett företag är dessa muggar ett väldigt bra sätt att sprida varumärket eller något att tillverka inför lanseringen av en viss produkt. Som privatpersoner kan man använda dem för att göra ett särskilt viktigt minne mer påtagligt. Låt fantasin flöda och välj en mugg som är lika praktisk som den är representativ för det som ni vill förmedla.


Så tycker våra kunder om oss


Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?


Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg