Namnskyltar har ett stort antal användningsområden. Traditionellt sett så har de används för att sätta en skiljelinje mellan funktionärer och besökare, samt för att skapa ett enkelt sätt att veta vem som ansvarar för en viss position. I de flesta fall så förknippas de nu för tiden med företagsverksamhet och de sammanhang då man har nytta av att särskilja personer som är en del av verksamheten från besökare. Men detta är bara ett av de många olika användningsområden som namnskyltar faktiskt har. Även privatpersoner kan dra nytta av att designa egen namnskylt inför särskilda evenemang.

Men varför har namnbrickor blivit populära? En stor anledning är att namnbrickor eget tryck är ett väldigt enkelt sätt att förmedla tillhörighet och se till att omgivningen vet vem de har att göra med. Detta kan vara såväl ett praktiskt som ett roligt inslag på privata evenemang och tillställningar. Företag har även stor nytta av dem när de arrangerar diverse saker.

Prisvärda och beständiga

Ett tydligt kännetecken för denna sorts produkter är att de både förmedlar information och fyller en praktisk nytta. För den som arrangerar ett evenemang är de ett enkelt sätt att särskilja mellan funktionärer och besökare. Privatpersoner som planerar en bjudning kan även på ett enkelt sätt se till att alla vet var de har varandra.

Ta chansen att låta dessa produkter göra nytta. De kan vara väl behövliga oavsett om det handlar om att införskaffa dem till er näringsverksamhet eller för något du planerar som privatperson. Den unika möjligheten att själv välja tryck och utförande gör att man kan justera och anpassa dem till att matcha precis de unika behov som man själv har. Utbudet av modeller, tryckstilar och utföranden gör att det endast är ens egna preferenser som sätter gränser för hur slutprodukten kommer att bli.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg