Få saker har nog fått så pass stort genomslag som just plastpåsar med eget tryck. Denna sorts produkt dyker upp i ett stort antal skilda sammanhang. Så vanliga är de att det numera är i det närmaste omöjligt att besöka en butik utan att komma i kontakt med en plastkasse med tryck. Såväl matvarubutiker som övriga butiker erbjuder dem, direkt tillgängliga i kassan. Vad som gjort dessa produkter till oumbärliga är att de fyller ett enkelt och konkret syfte. Den som har varit och handlat vill av naturliga skäl ha ett enkelt sätt att transportera hem sina varor. Och det är här som plastkassar med eget tryck fyller ett tomrum. De kombinerar praktisk nytta med möjligheten att förmedla ett budskap.

Dessa påsar är inte bara användbara utan är även funktionella för den som vill etablera sitt varumärke eller helt enkelt sprida ett särskilt budskap. Genom att förse påsar med ett representativt tryck så får man stora möjligheter att nå ut till en bred målgrupp. Det spelar egentligen ingen roll om man behöver dem för att använda i dagligvaruhandeln eller helt enkelt vill använda dem för en privat tillställning eller som en del av en goodie bag.

Numera riktigt prisvärda

Tekniken kring tryck och framställning har gjort det möjligt att få plastpåsar med tryck pris till en förmånlig summa. Därför är detta inte längre något som är reserverat företag. Även privatpersoner kan dra stor nytta av plastpåsar som befäster det som man vill förmedla inför ett särskilt evenemang eller en viss händelse. En stor fördel med dessa påsar är att de i sin natur är både miljövänliga och återanvändbara. Ofta går de under benämningen miljökassar, men oavsett vad man kallar dem för så har de visat sig vara oumbärliga i vår vardag.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg