En bannerbow är ett perfekt exempel på både funktionalitet och estetik. De fyller den dubbla funktionen att såväl sektionera ett utrymme som att förmedla ett budskap. Genom att placera ut en tilltalande eventbåge så visar man inte bara att man är närvarande, utan får även möjligheten att förmedla sitt företags, evenemangs eller events särprägel.

Få andra produkter har den unika egenskapen att kunna fungera som såväl entré som renodlad reklamprodukt. Placera ut den i anslutning till en monter så blir den en unikt effektiv avskiljare, eller montera den i nära anslutning till en ingång så visar den med all tydlighet besökare var de ska gå. Särskilt populärt har det blivit att montera bannerbows i korsformation, för att skapa en sorts känsla av rymd som i stor utsträckning påminner om ett tredimensionellt rum.

Då de med all enkelhet går att montera så är de unikt portabla och effektfulla. Montering kräver varken mycket tid eller erfarenhet. På så sätt är det en väldigt användbar representationsprodukt som ger mycket valuta för pengarna. Tack vare väderbeständigt material så är de minst lika lämpade för att använda inom- som utomhus. Slipp oroa dig för att reklamprodukten ska ta skada av väder, vind eller temperatur.

Genom att förse en bannerbow med ett personligt tryck, egen logotyp eller företagsnamn så kan man med all enkelhet få en produkt som är portabel, effektiv och beständig. Dess flexibilitet och smidighet är helt enkelt omatchad bland övriga produkter. Möjligheten till dubbelsidigt tryck har ytterligare bidragit till dess popularitet. Bland representations- och reklamprodukter så är eventbågen på god väg att bli ett av de allra mest populära alternativen, såväl i Sverige som utomlands. Ta chansen att sticka ut från mängden och säkerställa att besökare på mässan, potentiella kunder eller personer i allmänhet lägger märke till er och det som ni har att erbjuda.