Det klassiska festivalbandet har verkligen dykt upp i många oväntade sammanhang, och det har haft minst lika många olika användningsområden. Kanske mest förknippade är de med silikonarmband med eget tryck som ofta används som entréband eller för att särskilja besökare från funktionärer på festivaler och mässor. Dessa band har utvecklas mycket på senare tid. Från att ha varit enklare papparmband så tillverkas de numera i mer beständiga material så som latex och gummi.

Därmed har dessa band blivit populära utanför traditionella festivaler. Gummiarmband med tryck dyker ofta upp i övriga sammanhang där personer vill stödja eller visa samhörighet med en viss företeelse. Detta har gjort dem till väldigt bra produkter för den som vill etablera ett budskap eller sprida sitt varumärke.

En modern klassiker

Intressant nog så har festivalband med eget tryck blivit populära långt bortom deras ursprungliga och tilltänkta ändamål. Numera används de ofta fristående från en koppling till festivaler. För den som vill ha effektiva reklamprodukter, eller helt enkelt vill göra något särskilt för en viss tillställning, så är dessa armband ett riktigt bra alternativ. Armband gummi tryck blir på så sätt ett beständigt och kostnadseffektivt sätt att förmedla det som man önskar.

Det breda utbudet gör att man har väldigt stora möjligheter att matcha färgsättning med det som man vill förmedla. Därför kan man få ett väldigt stort genomslag. Populariteten hos armbanden har gjort att mottagarkretsen är så pass stor att dessa produkter är lämpade för de flesta evenemang och tillställningar. Oavsett om du representerar ett företag och behöver produkter inför mässan, eller om du är en privatperson som vill göra något extra inför bjudningen så är dessa armband ett säkert sätt att få till något utöver det vanliga. Granska utbudet så kommer du med största sannolikhet hitta något som uppfyller dina egna önskemål och preferenser.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg