Konstruktionen är väldigt enkel. En flagga är helt enkelt något som tillverkas av ett visst material och i ett sådant utförande att det med lätthet rör sig i vinden. Men det som är mest talande för dem är att de har ett enormt högt symbolvärde. Historiskt sett så har de använts för att känneteckna såväl stater som särskilda händelser. I modern tid så har det däremot blivit väldigt populärt att trycka flaggor för att använda i representationssammanhang. Att beställa flaggor med tryck har blivit ett givet sätt att på ett unikt sätt kunna förmedla det som man önskar.

Flaggans historia sträcker sig ända tillbaka till antiken. Ursprungligen använde flaggor främst som stridssymboler, och har historiskt sett blivit nära förknippade med romerska legionärer. De användes för att visa vilken grupp man tillhörde och även var man var på väg. Med tiden kom flaggan däremot att representera nationalstaten.

Moderna flaggor är väldigt varierade

En flagga egen design har blivit ett unikt sätt att presentera sitt varumärke eller förmedla ett pågående projekt eller evenemang. En beachflagga tryck har, exempelvis, fördelen att den är både väderbeständig och kan placeras där det är mycket folk i omlopp. Med förändringar i tryckteknik så har det blivit möjligt att trycka flaggor billigt. Därför kan såväl privatpersoner som företag beställa flaggor med tryck och dra nytta av fördelarna med denna sorts produkter. Att beställa flagga med eget tryck är knappast särskilt omständligt utan går att genomföra helt och hållet online. Genom att ta bort mellanhänder så priseffektiviserar man i väldigt stor utsträckning.

Ta chansen att få en produkt som är unikt representativ och låter din omgivning på ett effektivt ta del av det som du vill förmedla. Flaggor är såväl beständiga som effektiva då de ofta går att montera på en så pass hög höjd att ett stort antal personer ser dem.  

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg