Att använda fotoprodukter i ett stort antal sammanhang har blivit allt mer vanligt under de senaste åren. Teknisk utveckling har verkligen gjort att det numera är riktigt prisvärt att tillverka sådana produkter i stor omfattning. Detta har inte minst blivit tydligt om man tittar på hur utbrett det har blivit med fototapeter och liknande populära produkter.

Att trycka tapet har dykt upp som ett populärt alternativ till mer traditionella inramade foton. En fördel med dem är att man har möjligheten att trycka ett väldigt stort motiv. En tapet med eget motiv är ett väldigt unikt sätt att låta en vägg förmedla ett särskilt minne eller budskap. Bäst av allt är att det är väldigt enkelt att designa egen tapet. Allt som krävs är att man har ett tillräckligt högupplöst foto och väljer den sorts design man vill ha.

Tapeter i ett stort antal utföranden

En väldig fördel med fototapet egen design är att man kan välja precis det motiv som man själv önskar. Det har gjort att många väljer att inreda sina hus och lägenheter genom att designa egen väggdekor bild som skapar en stämning som helt enkelt inte går att få med traditionella tapeter. En fototapet eget foto gör att man kan ta sina semesterbilder, vardagsfoton eller vad man nu tycker passar och pryda en hel vägg med något som är både unikt och representativt för en själv.

Alla som kommer i kontakt med denna sorts tapeter har kommit att uppskatta dem för att de skapar en unik möjlighet att förmedla ett tryck på en ovanligt stor yta. De är väldigt lämpade för att göra ett rum helt och hållet unikt. Med möjligheten att helt och hållet själv välja tryck så har man i det närmaste oändligt med möjligheter att göra rummet personligt.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg