Något som helt klart förekommer i varje enskilt hem är just handdukar. Denna enkla produkt fyller funktionen att torka upp fukt och väta från kropp och övriga ytor. De är lika enkla som de är användbara och är nog en avmänsklighetens mest använda redskap. Historiskt sett så har de varit vanligt förekommande ända sedan medeltiden och har generellt sett ansetts vara en av de viktigaste mänskliga tillbehören.

I modern tid så har det blivit populärt att designa egen filt och framställa handdukar med personligt tryck. Designa din egen handduk och få en stor chans att förmedla ditt eget varumärke eller budskap. Den allmänna nyttan hos handdukar innebär att det finns en i det närmaste oändlig mottagargrupp.

Populärt med textilprodukter

Men det är inte bara handdukar som är populära. Textilprodukter i överlag är i stor efterfrågan då de i sin natur är både miljövänliga och återanvändbara. Tryck egna lakan, framställ örngott med eget foto eller tillverka filt med eget tryck så kan ni vara säker på att kunna kommunicera med er tilltänkta målgrupp. Tygetiketter egen design har även blivit väldigt populärt. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad man vill förmedla med dessa produkter.

De har inte bara blivit populära bland företag, utan privatpersoner har även kommit att använda dem för att förmedla något på ett definitivt sätt eller befästa minnet av en särskild händelse. Med ett stort utbud så kan man helt och hållet själv välja den sorts produkt man vill ha. En stor fördel med textiler är att de leder till oerhört beständiga tryck som klarar såväl påfrestningar som upprepade tvättar. Därför är de ett prisvärt alternativ som kommer att ge stor nytta under lång tid framöver. Ta chansen att få en beständig produkt som kan förmedla precis det budskap som du önskar. Se även våra sängkläder med eget tryck.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg