Daniel Wisarve Colourpicture

I det prestigefyllda näringslivsprojektet Maxa Malmö går 30 finalister vidare till den slutgiltiga speed dejtingen, där tunga investerarnamn får avgöra om de vill satsa på tillväxtföretagens idéer. Ett av de 30 företagen är Colourpicture, som med sin flexibla tryckeritjänst på nätet nu vill vinna ny mark. 

    ”- Det är så klart en stor ära att få stå i final, men det är långt kvar. Självklart är det kul att få komma vidare, det visar ju det vi redan visste: att affärsidén är bra.” Daniel Wisarve startade Colourpicture sent i 2014, och ser sig som en utmanare i en bransch som växer mer än vad man kan tro. Trots de många digitala medier som finns idag, så växer tryckeribranschen  för varje år. 

    ”- Internet och tryckeri är inte varandras motsatser, tvärtom så är Internet en utmärkt plattform för att nå nya marknader och dessutom göra det enkelt och roligt att betsälla trycksaker.” Colourpicture har tagit fram ett unikt designverktyg, som är framtaget med kunden i fokus och gör att man på bara ett par klick kan vara igång och skapa. Daniel menar att det är det som är nyckeln till framtidens marknad inom tryckeribranschen. ”- Det handlar mycket om att skapa upplevelser och helt enkelt göra det roligt att handla. Det är något som detaljhandeln har jobbat med länge, och som näthandeln börjar inse också.” 

Nu är siktet inställt på finalen, en speed dejt mellan företag och investerare som går av stapeln den 8 april i år. ”- Det gäller att ha klart för sig vad man söker, varför man söker det, och hur man tänker genomföra det. Vi vill till exempel etablera oss och kunna växa på marknaden i Holland och i England, och för att kunna göra det så krävs ju pengar. Dessutom så är det ett utmärkt tillfälle att vässa sin affärsidé, genom feedback från riktiga investerare.” 


Ta del av våra guider!

  • Guide till ett framgångsrikt mässdeltagande
  • Hur man tapetserar som designeliten gör
  • Guiden hur du skyltar bäst i din butik

Ladda ner dom gratis här!

Daniel Wisarve
042-13 77 00
daniel@colourpicture.se
www.colourpicture.se
Fråga oss om utomhusreklam, butiksreklam, expo och inredning!