Den klassiska kepsen har en väldigt lång historik som sträcker sig över många epoker och kulturer. Nu för tiden används den av personer i de flesta kulturer och har gått från ett nischplagg till en allmänt accepterad huvudbonad. Det som kännetecknar den är i grund och botten att den är en enklare huvudbonad vars främsta syfte är att stänga ute sol. Trots detta finns de i ett stort antal olika utföranden och för olika syften. Att designa egen keps har länge varit populärt bland företag då det erbjuder en unik möjlighet att förmedla ett varumärke, koncept eller firmanamn. Eftersom kepsen är så pass populär har keps med tryck blivit ett givet alternativ när man vill kunna etablera eller sprida ett budskap.

Enklare än någonsin att trycka själv

Nu är det enklare än någonsin att designa din egen keps och få keps med tryck billigt. Med ett enkelt internetbaserad gränssnitt kan man designa egen keps Göteborg eller var man nu kan tänkas befinna sig i Sverige. Utbudet av modeller är väldigt stort och man har att välja bland truckerkeps eget tryck i ett stort antal färger och utföranden.

Anledningen till att denna enkla huvudbonad blivit så pass populär har nog mycket att göra med att den är lika funktionell som den är praktisk. De har låg vikt, är enkla att hantera och ger väl behövligt skydd mot påträngande sol. Just därför ger de väldigt stora möjligheter att förmedla sitt varumärke, sprida ett budskap eller trycka en annars passande text. Från att ha varit ett traditionellt manligt plagg används kepsen numera av samtliga. Den är ett populärt sportplagg och är lika vanligt att använda i mer avslappnade sammanhang. Med dessa kepsar kan man vara säker på att få en produkt som ger mervärde under en överskådlig framtid.


Så tycker våra kunder om oss


Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?


Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg