Hur man än vrider och vänder på saken så är det enorm viktigt med en bra presentation. Detta gäller oavsett om man är privatperson eller representerar ett företag. Kort fyller även den funktionen att de låter oss påminna människor om viktiga händelser eller förmedla något trots att vi inte är på plats. Planerar man ett evenemang är det även ett utmärkt sätt att låta folk veta att deras närvaro vore uppskattad.

Kort har förmågan att vara såväl estetiska och praktiska på samma gång. Väljer man att framställa medlemskort är dessa ett enkelt sätt att säkerställa att personer har rätt att vara på en viss plats eller hör till en viss grupp. Bland privatpersoner har det blivit väldigt populärt att pryda kort med bilder från semestern, eller bilder som annars visar vad man har för sig i livet. Att skicka detta till släktingar eller nära vänner gör att de får möjligheten att känna sig delaktiga i ens eget liv.

En bred variation

Den som planerar en bjudning, fest eller valfri annan inställning kan dra stor nytta av ett inbjudningskort egen design. Att trycka ett sådant är ett praktiskt sätt att skapa en känsla av mervärde för potentiella besökare. Det visar även att deras närvaro är väldigt önskad. Att skicka dessa via post eller lämna över dem personligen är båda enkla sätt att sprida korten.

Vykort med eget foto är även ett perfekt sätt att visa någon uppskattning. Att trycka billiga vykort är numera en möjlighet och man behöver inte beställa stora upplagor för att det ska vara prisvärt. Om man representerar ett företag eller ett evenemang är det även en bra idé att trycka medlemskort. Medlemskort tryck tar bort all tvekan gällande vem som ansvarar för vad och har rätt att vara på platsen. Ta chansen att förmedla det du vill med ett kort med eget tryck.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg