Världen har kommit en lång väg när det kommer till att gå över till digital kommunikation. Detta blir inte minst tydligt om man tar en titt på Sverige och den stora mängd elektroniska tjänster som finns. Det handlar inte bara om klassisk e-post utan även elektroniska brevlådor och BankID. Men hur man än vrider och vänder på det hela så går det däremot inte att ha ett helt och hållet elektroniskt samhälle. För än så länge är vi i ganska stor utsträckning beroende av fysiska dokument.

Oavsett om det handlar om myndighetshandlingar, företagsdokument eller privata brev så är det viktigt att ha representativa kuvert. Därför har kuvert med tryck och tryck på kuvert blivit ett väldigt populärt sätt att säkerställa att mottagaren direkt märker vem som är avsändare. Tryckta kuvert är ett effektivt sätt att få en produkt som både är representativ och praktisk.

Förenklar för både avsändare och mottagare

En stor fördel med kuvert med tryck och fönster är att de förenklar hanteringen för såväl mottagare som avsändare. Kuvert med fönster har den stora fördelen att adressen kan presenteras på pappret och fortfarande vara synligt genom kuvertet. Och kuvert med eget tryck säkerställer att mottagaren inte kan ta fel på vem som faktiskt är avsändare. Dessa c4 kuvert med tryck har en standardiserad storlek som säkerställer att de är väl lämpade för alla vanliga sorters brev.

Så länge fysisk post, eller snigelpost, förekommer är det en fördel att ha personliga kuvert med eget tryck. Anledningen är att det ger en avsevärt mycket mer professionell framtoning. Åtminstone om man representerar ett företag. Som privatperson kan det däremot vara en spännande idé att använda denna sorts kuvert inför ett särskilt evenemang. Det säkerställer att mottagarna lägger budskapet på minnet. Ta chansen att erbjuda en riktigt unik och praktisk presentation.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg