En mössa är i grund och botten en mjuk huvudbonad som används för att värma huvudet och skydda det från omgivningens påträngande kyla. Historiken är väldigt omfattande och kan i viss utsträckning härledas till den traditionella skidluvan eller baklavan. Ursprungligen var den klassiska mössan ett plagg som täckte merparten av ansiktet och gick att använda på ett flertal olika sätt. Men denna huvudbonad var mycket längre och otymplig. Den moderna mössan är däremot konstruerad för att endast täcka den övre delen av huvudet.

Numera är den moderna mössan mer än bara ett värmande plagg. De förses ofta med tryck och används för att bäraren ska kunna känna tillhörighet till ett visst företag, koncept eller händelse. Men att trycka egna mössor har på senare tid blivit så pass prisvärt att det är möjligt för de flesta personer. Oavsett om man representerar ett företag eller helt enkelt är en privatperson.

Ständigt populära

Mössor med tryck är alltid lika populära. Förmodligen då de förenar nytta med möjligheten att associera sig själv med trycket i fråga. En billig mössa med tryck är därmed ett väldigt praktiskt sätt att nå ut till en stor grupp. Tryck din egen mössa utan att behöva oroa dig för att man måste tillverka produkten i stora upplagor för att det ska vara prisvärt. Mössa tryck är därför ett ständigt populärt alternativ för både privatpersoner och de som letar efter tryck företag. Ta chansen att få en produkt som är både kvalitativ och ger personer möjlighet att stolt bära det tryck som du själv väljer. Särskilt i ett land som Sverige, där en stor del av året faktiskt är ganska kyligt, är det viktigt att kunna erbjuda produkter som är användbara för att på bästa sätt kunna etablera sitt varumärke eller sprida ett visst budskap. Ta chansen att förena funktionalitet med ett passande budskap till din mössa.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg