<img src=" />

Illustrator är ett program som många grafiska designers använder flitigt. Men ibland kan viss projekt vara extra tidskrävande och då är det lätt att önska att det fanns något som kunde hjälpa en i sitt arbete. Och självklart finns det hjälp att få! I detta fall är det i form av riktigt bra appar och plug-ins som är kreativa, tidssparande och roliga att använda. Ta en titt!

Andrew’s Vector Plug-ins Collection

Detta är snarare en samling appar än en enda app. För 60 pund får man hela 40 olika plug-ins, som t.ex; Zigzag, Warp, Lattice och Starburst som hjälper dig i ditt arbete.

Graffix Path Area

Om du behöver hjälp med att beräkna längden eller området på individuella ”Illustrator-paths” är detta appen för dig. Den räknar nämligen ut området automatiskt vilket gör processen mycket snabbare! Man kommer åt appen via filtermenyn och du kommer enkelt kunna göra exakta beräkningar för den tryckgrafiken. Dessutom är appen helt gratis att ladda ner.

EskoArtwork Data Exchange Plug-in

ArtiosCAD är en stöttepelare när det kommer till tillämpning i förpackningsdesign, och denna plug-in är perfekt om man designar något som ska tryckas på olika sorters förpackningar. Appen gör det möjligt att importera och öppna färdiga ArtiosCAD-filer direkt i Illustrator utan att man behöver konvertera dem. En riktigt bra tidssparare som, tro det eller ej, är helt gratis att använda! 

CADtools 9

Precis som namnet antyder, så är CADtools 9 en app som lägger till CAD-funktioner direkt i Illustrator. Med denna plug-in tillkommer det massor av användbara funktioner som t.ex. att du kan knäppa fast föremål och projektkonst på isometriska galler, vilket hjälper dig att spara flera timmar av onödigt arbete. Med denna välgenomtänkta plug-in kan du jobba mer effektivt och det finns en gratis demoversion som du kan testa innan du köper den riktiga versionen för 279 dollar.

Håll utkik på sidan för mer bra plug-in-tips!

Lycka till! 

Ta del av våra guider!

  • Guide till ett framgångsrikt mässdeltagande
  • Hur man tapetserar som designeliten gör
  • Guiden hur du skyltar bäst i din butik

Ladda ner dom gratis här!

Daniel Wisarve
042-13 77 00
daniel@colourpicture.se
www.colourpicture.se
Fråga oss om utomhusreklam, butiksreklam, expo och inredning!