Plug-Ins till Photoshop som kan hjälpa dig i ditt arbete

Har du ibland jobbat med ett projekt och känt att det hade varit skönt att ha en app eller en plug-in som underlättade arbetet? Kolla då hit för här har vi listat ett antal plug-ins som är användbara, tidssparande och kreativa. Vissa av dessa plug-ins kostar pengar, men kan som sagt spara tid, och tid är ju pengar!

Filter Forge

Filter Forge är en kreativ och tidssparande app som för närvarande fortfarande är i betastadiet och kostar 119 dollar. Med Filter Forge kan du spara massvis av tid då appen erbjuder tusentals snygga filtereffekter och dessutom kan du använda den till nästan alla designprogram som finns. Tycker du att det är tråkigt att bara lägga in ett filter så har du även möjlighet att ändra ett färdigt filter för att sätta din personliga touch.

Virtual Photographer

Virtual Photographer är en gratisapp för dig som har ont om tid eller för dig som ännu inte känner dig helt säker när det kommer till att tillverka stiliserade bilder i Photoshop. Med denna app tillverkar du enkelt och snabbt snygga bilder med avancerade utseenden.

Subtle Patterns

Subtle Patterns är ett riktigt bra program när det kommer till att snabbt skapa mönstertexturer. Allt du behöver göra med denna plug-in är att klicka på det mönster du vill använda, så lägger sig mönstret som en lagerstil i ditt befintliga lager. En app som sparar mycket tid och är väl värt de 11.99 dollar den kostar.

Renamy

Något av det viktigaste när man jobbar i Photoshop är att namnge sina lager på rätt sätt, men ibland måste man ändra namnen vilket kan vara riktigt jobbigt och tidskrävande. Med Renamy kan du enkelt byta namn på flera olika lager samtidigt! Det finns en gratis demoversion man kan testa innan man köper appen för 9.99 dollar.

Detta är bara några av alla bra appar som finns där ute, så håll utkik här på sedan för ännu fler tips!

Lycka till!
 

Ta del av våra guider!

  • Guide till ett framgångsrikt mässdeltagande
  • Hur man tapetserar som designeliten gör
  • Guiden hur du skyltar bäst i din butik

Ladda ner dom gratis här!

Daniel Wisarve
042-13 77 00
daniel@colourpicture.se
www.colourpicture.se
Fråga oss om utomhusreklam, butiksreklam, expo och inredning!