PrintPortal webbshop med egna trycksaker

Att faktiskt kunna leverera vad man erbjuder är inte alltid tillräckligt. Ibland måste man även ge intrycket av att kunna leverera. Skillnaden kanske verkar hårfin men är högst påtaglig. Ett företag utan grafisk profil löper alltid risken att försvinna bland myllret av konkurrenter. Att alltid ha sin grafik och logotyp tillgänglig på trycksaker informerar inte bara befintliga kunder om att man är närvarande och aktuell, utan gör även att man kommer i kontakt med framtida potentiella kunder. Men viktigast av allt så ger det ett bra intryck redan innan man kommit i kontakt med en möjlig framtida kund.

Vår PrintPortal gör det väldigt enkelt ett samla alla trycksaker på ett och samma ställe. Hantera all distribution och grafiska kampanjer med ett enda praktiskt gränssnitt. Genom att kunna beställa individualiserade trycksaker från flera olika leverantörer har ni alltid möjligheten att dra nytta av en för tillfället förmånlig kampanj eller ny aktörs etableringserbjudanden. Oavsett om ni behöver material inför en egen kampanj, eller tänker fylla på förrådet med give aways, ger denna webbshop och PrintPortal er full kontroll.

Genom att minska antalet mellanhänder ökar såväl den tidsmässiga som kostnadsmässiga effektiviteten. Då det innebär färre personer att kommunicera med ökar möjligheterna för alla inblandade att fokusera på kärnverksamheten. Själva gränssnittet medför effektiv hantering av grafik vilket gör att alla har möjligheten att hantera orderläggningen. Inte bara den som är grafiskt ansvarig. Och med möjligheten att aktivera centraliserat godkännande för beställningar kan man minimera risken för felaktiga eller oplanerade beställning.

Med en enhetlig grafisk profil som samstämmer för logotyp, annonser och övrigt material blir er verksamhet direkt igenkännbar och särskiljer er från övriga aktörer. Ta även chansen att göra något nytt och unikt inför en kommande kampanj. Alla beställningar hanteras med samma höga nivå av smidighet. Oavsett om det gäller återkommande standardiserade beställningar som baseras på mallar eller enstaka anpassade beställningar.