Restaurangveckan - veckans blogginlägg

För den som inte själv är i branschen är det nog omöjligt att förstå hur krävande det faktiskt kan vara att driva restaurang. Därför gör vi allt vi kan för att erbjuda ett brett och fullgott utbud av produkter med tryck särskilt för restauranger. Oavsett om det handlar om en pizzeria belägen i en förort, en restaurang mitt i stadskärnan, ett värdshus i anslutning till en av våra många europavägar eller en annan inrättning som serverar mat är grundförutsättningarna de samma. Nöjda kunder och stabil omsättning är nyckelfaktorer. Detta kan även vara en avgörande skillnad mellan en verksamhet som inte tar sig igenom uppstartsfasen och en verksamhet som etablerar sig som en given aktör.

Med individualiserade produkter kan man enkelt skapa eller förstärka känslan av en förstklassig inrättning. Genom att tillhandahålla särpräglade menyer är kunder alltid varse om vilket ställe de besöker. Det skapar inte sällan positiva associationer mellan utbudet och själva verksamheten, vilket såklart även gäller en anpassad barmeny. Ta chansen att etablera renommé redan i samband med första intrycket. Förstärk ytterligare denna gynnsamma koppling genom att erbjuda unika bordstabletter och servetter. För lite mer speciella tillfällen kan en särpräglad vinpåse beprydd med verksamhetens logotyp, varumärke, slogan eller övrigt kännetecken verkligen göra skillnad.

Genom att alltid se till att anställda har profilkläder som tydligt förmedlar att de såväl är där för kunderna som att de står bakom inrättningens värdegrund ges helt klart ett seriöst intryck. Eller varför inte ett förkläde som tydliggör vad man hoppas att sina kunder ska få uppleva? Denna sortens produkter kan med fördel även användas som giveaways vid evenemang eller som bonus för återkommande kunder. Om restaurangen har blivit en viktig del av människors dagliga rutin så kan dessa riktade produkter verkligen förstärka känslan av samhörighet mellan verksamheten och orten.

Boka gärna in mig för att brainstorma ihop hur just du kan sticka ut ur mängden. Maila eller ring oss på kontaktuppgifterna nedan.

Lycka till!