Något som kännetecknar säkerhetsprodukter är att de är minst lika funktionella som de är eftertraktade. En reflexväst eller traditionell reflex är på ett unikt sätt både en funktionell produkt och en sorts livförsäkring. För när det kommer till att synas på kvällarna så är det en nödvändighet att ha denna sorts produkter. Därför är de även unikt lämpade att förse med eget tryck.

Alltid lika efterfrågade

Att som företag erbjuda reflexväst med eget tryck signalerar många saker. Kanske viktigast av allt är att det visar att man faktiskt bryr sig. Särskilt om det gäller reflexväst barn med tryck. Denna sorts gula västar med tryck förekommer ofta hos försäkringsbolag som vill etablera sitt varumärke på ett naturligt sätt. Men det går även att köpa billiga reflexer med tryck för att dela ut vid lämpliga tillfällen. Gula västar med tryck är direkt igenkännbara och kan göra mycket för att förknippa ett varumärke med ansvar och tillförlitlighet. Skaffa en väst med tryck och visa kunder och närmiljö att ni bryr er.

Prisvärda och beständiga

Då dessa produkter per definition är allt annat än färskvaror så kommer de med den stora fördelen att de kan ligga och vänta tills de gör störst nytta. Och de gör även lika mycket nytta företagsinternt som de gör när de delas ut till nuvarande och framtida potentiella kunder. Omkostnaderna för dessa produkter sjunker drastiskt i förhållande till antalet produkter man införskaffar. Därför löner det sig ofta att skaffa västar för att ha i lager. Få produkter signalerar i samma utsträckning att man faktiskt bryr sig och är engagerad i sina kunder och medarbetares säkerhet. Låt produkternas kvalitet avspegla sig i det egna varumärket. Ta chansen att förknippas med kvalitet och omsorg. Detta är mer viktigt än någonsin med tanke på tiderna som vi lever i.

Offertförfrågan

Varför välja oss?

100% nöjd kundgaranti

 

Vi hjälper till med korrektur och originalframställning

Faktura 30 dagar

Vi levererar till hela EU

Canva knapp

Snabba offerter!

Välj fil

Så tycker våra kunder om oss

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg