Det sägs ofta att presentation verkligen är allt när det kommer till mat och dryck. Ibland tänker man kanske inte på det förrän man konfronteras med ett riktigt tråkigt middagsupplägg, eller en mer eller mindre själlös middag. Turligt nog krävs det sällan särskilt mycket för att styra upp situationen. Servetter är en klassisk lösning som verkligen gör tråkiga bjudningar mer livliga. Då en servett även fyller en praktisk funktion så är de även väldigt användbara.

Därför har servetter med tryck blivit ett populärt komplement till alla sorters evenemang, bjudningar och tillfällen. Dessa pappersservetter med tryck blir snabbt populära och är ett perfekt sett att höja stämningen på ett givet evenemang. Student servetter med tryck och servetter med tryck dop har blivit populära sätt att göra det extra tydligt att man firar en viss person eller grupp av personer.

Numera ett prisvärt alternativ

Nu för tiden är det inte särskilt kostsam att framställa tryckta servetter. Det gör att man kan beställa servetter tryck även i mindre upplagor utan att det blir mycket dyrare än vad motsvarande festliga servetter skulle ha kostat i butik. Då allt sköts på internet har man unikt stora möjligheter att själva justera utförande, modell, typsnitt och placering av trycket. Genom att helt enkelt ladda upp valfri bild, text eller logotyp kan man framställa professionella servetter som definitivt kommer till användning.

Oavsett om man planerar att använda dem företagsinternt på representationsmiddagen eller som privatperson vill göra något särskilt inför en viss tillställning så är dessa servetter ett riktigt bra alternativ. De ger definitivt mervärde och blir ett prisvärt och nytänkande sätt att förmedla ett budskap, presentera ett koncept eller sätta pricken över i på evenemanget. Se själv efter och fundera på vad dessa servetter kan göra för dig. Du kommer knappast att bli besviken.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg