Att pryda väggarna är förmodligen ett av tidernas mest beprövade sätt att förgylla ett rum och skapa en känsla av rymd. På senare tid har alternativen för att göra väggar mer personliga ökat, och man har numera stora möjligheter att kunna framställa unikt personliga väggtryck som fototapeter med eget motiv. Oavsett om det handlar om egna affischer, fotoprodukter eller tavlor har man stora möjligheter att på ett prisvärt sätt pryda väggarna med ett valfritt motiv.

Bestäm helt själv

Internet har gett oss ett stort antal fördelar. En av dem är att vi numera har tillgång till mer information än någonsin tidigare. Detta innebär att man även kan hitta ett stort antal bilder. Vill man skapa ett personligt tryck, men inte är säker på vad man vill använda så är det alltid en bra idé att söka på internet för att hitta något som inspirerar. Mängden bilder som är tillgängliga är gigantiskt, och man har stora möjligheter att hitta något som passar.

Hitta något som passar

Man har inte bara möjligheten att välja motiv, utan kan även anpassa storlek och utförande på de produkter som man önskar. Oavsett om man vill ha personliga fototapeter eller tavlor med eget tryck så kan man vara säker på att hitta något som passar ens egna preferenser. Vad som är unikt är att det nu för tiden går att ordna produkter med eget tryck utan att man behöver lägga ut stora summor pengar. Anledningen har mycket att göra med att trycktekniken helt enkelt blivit väldigt prisvärd, men även då omsättningen ökat i den utsträckningen att man inte längre behöver beställa stora upplagor för att det ska vara prisvärt med egna tryck. Leta själv upp ett tryck som passar, och se om du kan hitta ett utförande som på bästa sätt förmedlar trycket på ett fysiskt material.

Offertförfrågan

Varför välja oss?

100% nöjd kundgaranti

 

Vi hjälper till med korrektur och originalframställning

Faktura 30 dagar

Vi levererar till hela EU

Canva knapp

Snabba offerter!

Välj fil

Så tycker våra kunder om oss

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg