Som människor sover vi ungefär en tredjedel av våra liv. Åtminstone om man får runt åtta timmars sömn varje natt. Av naturliga skäl så blir sängen en enormt viktig plats. Detta har så klart även resulterat i att sängen har ett ovanligt högt symbolvärde. Den förknippas med återhämtning, vila, egentid, avslappning och massor av andra saker. Vad detta innebär är att även produkter med koppling till sängen får detta höga symbolvärde, vilket gör att de med fördel kan används för att förmedla något särskilt. Här ska vi titta närmare på några riktigt bra tryckprodukter för sovrummet.

Profilprodukter för sovrummet

Något så pass enkelt som eget tryck på kudde kan vara en riktig stämningshöjare. Som privatperson kan man välja att placera ett eget foto på kudde, medans man som representant för ett företag kanske hellre föredrar att sätta en logotyp på kuddfodral med eget tryck. Denna sorts produkter kan göra väldigt mycket för att både förmedla något särskilt, eller helt enkelt påminna en själv om något speciellt.

Örngott eget tryck ger en väldigt stor yta där man kan välja att förmedla så mycket information som man önskar. Kuddfodral eget tryck är däremot en mer begränsad yta, där man med kuddfodral egen design ändå kan låta kreativiteten flöda. Då i stort sett alla har nytta för denna sorts produkter är de unikt lämpade att använda som representationsmaterial. Men de kan med fördel även användas för egen del. Kombinationen av kvalitativt material med omfattande möjligheter att anpassa och individualisera trycket för att man kan få en uppsättning sängkläder som verkligen uttrycker ens egen personlighet. Ta chansen att låta din egen design prägla kuddar, fodral, örngott eller valfria andra sängartiklar. Slittålig textil garanterar att det blir en investering som ger avkastning under en lång tid framöver.