För många svenskar så är studenten faktiskt är väldigt unik händelse i livet. Vad det traditionellt åsyftar är den avslutning som gymnasieskolorna i Sverige har, och då man som student avslutar sin gymnasieutbildning. Även om gymnasieutbildningen inte är obligatorisk i Sverige så ser många trots allt den som en nödvändighet, och detta har gjort att studenten har bibehållet något av sin särprägel.

Traditionellt sett så representeras studenten av en utspringning då studenterna lämnar skolan, och möts av släkt och vänner som vid avhämtningen uppvisar en studentskylt eller ett plakat. Vad som har blivit tradition är att designa egen studentskylt som pryds av en bild från tiden då den som tar studenten var barn. Ett studentplakat egen design är ett bra sätt att uppmärksamma den som tar studenten och även visa att man är engagerad.

De flesta har studentplakat

Så vanligt förekommande är studentplakaten att de flesta nu för tiden har dem. Ett stort skäl bakom det hela är att de numera är såväl prisvärda som enkla att tillverka. Effektiviseringen har kommit att gynna slutkunder och man kan nu beställa dessa plakat utan att behöva ha att göra med några mellanhänder. Det finns ett stort antal utföranden att välja mellan och oavsett om man väljer enkelsidig, dubbelsidig eller en helt individualiserad produkt så kan man vara säker att det blir ett uppskattat inslag.

Oavsett om man bara vill beställa ett enstaka plakat eller letar efter en större uppsättning av dem så är det effektivt och prisvärt att trycka egna. Men kan helt och hållet på egen hand välja foto, placering och utförande. Det gör att man på ett smidigt sätt kan välja den sorts plakat som bäst passar för tillfället. Riskera inte att en speciell dag blir dålig på grund av att man gör dåliga val.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg