Sett till de plagg som verkligen klarat tidens prövningar så finns det nog få som har den särställning som just t-shirten faktiskt har. Detta enkla men genialiska plagg är otroligt multifunktionellt. Det gör sig lika bra som träningsplagg, som arbetsplagg, som basplagg under övriga kläder. T-shirten har helt enkelt befäst sig i sin roll som trendsättande plagg. En unik företeelse som dök under 80-talet var att pryda t-shirts med särskilda budskap och representativa slogans. Under lång tid var detta i stor utsträckning reserverat för företag. Främst på grund av att kostnaderna för att trycka dem har varit ganska höga. Men med tiden har det blivit fullt möjligt att trycka egen t shirt hemma. Mycket har att göra med tekniska framsteg som inneburit att kostnaderna har sjunkit till väldigt förmånliga nivåer.

En t-shirt för alla tillfällen

Att göra egna t shirt tryck är en unik möjlighet att förmedla ett särskilt budskap inför ett visst evenemang eller helt enkelt sprida sin egen logotyp. Det är inte längre en omöjlighet att designa din egen t shirt billigt, och mycket har att göra med tekniska framsteg. Nu för tiden kan man hantera t shirt tryck online genom att helt enkelt ladda upp den bild som man vill ska pryda en t shirt. Därför är tryck på t shirt billigt och skapar stora förutsättningar för genomslagskraft.

Då en t-shirt är uppskattad av de flesta personer och är minst lika användbar som den är ett unikt medium för att sprida ett koncept eller etablera ett varumärke kommer de alltid vara eftertraktade. Dessa t-shirtar har hög kvalitet och ger verkligen långvarig nytta. Låt fantasin flöda och använd dem för ett särskilt evenemang eller i en representativ kontext för att främja företaget. Oavsett hur de används så kan ni vara säkra på att ett unikt tryck på t-shirt kommer med många förmåner.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg