t shirt med eget tryck profilkläder

Det är knappast en hemlighet att representation är en avgörande del av alla moderna företags verksamhet. Hur ska personer annars kunna veta vilka man är och vad man har att erbjuda? Representation är helt enkelt ett sätt att kommunicera med såväl befintliga som eventuella framtida kunder. Många glömmer ofta bort ett av de mest avgörande stegen när det kommer till att driva ett företag. Efter att ha sjösatt sin verksamhet, lanserat en hemsida, skapat en profil på Facebook och så vidare så går många helt enkelt bet. Vad kommer härnäst? Det är då det är dags att ta steget att framställa representationsmaterial så som profilkläder. Här kommer vi att titta närmare på det klassiska plagget t-shirt och dess fördelar som representationsplagg.

T shirt med tryck har en väldigt lång historia. Plagget sträcker sig ända tillbaka till början av 1900-talet då det blev ett populärt alternativ till otympliga och mer traditionella arbetskläder. På grund av dess praktiska utförande som främjade rörlighet blev det något utav en stapelvara bland kläder. Numera tar vi t-shirts för givna och det är knappast något ovanligt att komma i kontakt med diverse olika tryckförsedda t-shirts. Men vad bör man tänka på när man trycker sina egna?

Fundera över vad som är representativt för er verksamhet Nu för tiden kan vem som helst trycka t shirt. Med den tekniska utvecklingen kring onlinegränssnitt och smidiga trycktjänster så krävs inte mycket mer än att man laddar upp och en bild för att sedan få ett praktiskt användbart resultat.

Men det är såklart en ganska stor skillnad mellan att beställa ett mer eller mindre slumpmässigt t shirt tryck och ha ett tryck som verkligen tilltalar folk och får dem att reagera positivt. Så innan man tar steget och beställer tryck på kläder så bör man ta sig en noggrann fundering över huruvida man har en logotyp, slogan eller representativ bild som får folk att förknippa produkten med den egna verksamheten.

I de flesta fall så lönar det sig att lägga energi på att framställa en bild som i bästa möjliga utsträckning förknippar själva bilden med de varor eller tjänster som man erbjuder. Detta är vad som i de flesta fall resonerar bäst med nuvarande och blivande kunder.

Välj material och design som tilltalar er målgrupp

Nu för tiden finns det ett stort antal material och t-shirt designs att välja mellan. Sett till antalet olika t-shirts man har att välja mellan så är det numera nästan bara fantasin som sätter gränser. Oavsett om man bestämmer sig för att beställa kortärmad, långärmad, v-nacke, polo eller något helt annat så bör man först se till att känna sin målgrupp. Vilken sorts t-shirt uppskattar era blivande kunder? Är man osäker är det alltid bäst att välja standardutförandet.

När det gäller material så är bomull fortfarande det absolut mest populära alternativet. Mycket på grund av att det är minst lika tåligt som det är lättskött. Det är enkelt att tvätta och är i sin natur slitstarkt. Men konkurrensen från helsyntetiska alternativ så som polyester eller diverse halvsyntetiska blandningar har blivit stor. Anledningen är att de syntetiska alternativen ofta bidrar med avsevärt mycket större elasticitet.

Genom att kombinera ett effektivt tryck med praktiskt material kan ni se till att få ut det mesta av era representationskläder.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg