Det är ganska spännande hur vissa plagg med tiden blir ikoniska. Den historiska bakgrunden till den traditionella t-shirten är ganska intressant. Ursprungligen dök de upp till en följd av att folk helt enkelt klippte av ben och ärmar på slitna helkroppsdräkter. På så sätt kunde de erbjuda en längre tids nytta. Vad som gjorde t-shirts unika var att de var så pass välventilerade att de fungerade exemplariskt som arbetsplagg. Det är även som sådant t-shirten fick sin spridning. Med tiden blev det däremot populärt att pryda tshirt med tryck för att förmedla samhällskritik eller helt enkelt roliga budskap.

Med förbättringar i tryckteknik och teknisk utveckling gällande internetbaserade gränssnitt så har det numera blivit väldigt populärt att trycka tshirt. Såväl när det kommer till företag som privatpersoner. Denna sorts tshirt tryck skapar omfattande möjligheter att förmedla det budskap man själv önskar sprida. Tryck egen t shirt och etablera ett koncept eller tryck dem för att sätta fokus på ett visst evenemang eller händelse.

Alltid lika populär

Det som ger t shirt eget tryck till en unikt lämpad produkt när det kommer till att förmedla något särskilt är att den alltid är lika populär. Uppskattad av personer i alla åldrar och unikt praktisk som vardagsplagg. Oavsett om man letar efter t shirt tryck jönköping eller i någon annan stad så möjliggör ett enkelt internetgränssnitt att man utifrån egna önskemål trycker en t-shirt. Avgör själv hur du vill att utförandet och trycket ska se ut. Säkerställ att mottagaren eller användaren får en t-shirt som är snygg, användbar och på bästa sätt förmedlar det tryck som du finner lämpligt. Med effektiviseringar inom tryckbranschen finns stora möjligheter att få prisvärda t-shirts utan att behöva införskaffa väldigt stora upplagor. Dra nytta av populariteten i detta givna plagg och förmedla det du vill.Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg