Något som har följt med mänskligheten under väldigt lång tid är tavlan. I olika utföranden har de hängt med oss för ett stort antal olika ändamål. Traditionellt sett så har de används för att förmedla någon form av konst, men även på senare tid för att rama in bilder och budskap av ett stort antal slag. I grund och botten så är en tavla helt enkelt ett sätt att förmedla något som är ämnat att uppfattas visuellt.

På senare tid har det blivit populärt att framställa tavlor med tryck. Anledningen har båda att göra med att tekniken för tavlor grafiska tryck har blivit både mer tillgänglig och mindre kostsam. Gör ditt egna tryck och få en unik chans att framställa en tavla som är både unik och praktiskt användbar. För företag går det att framställa tavlor som representerar nyligen genomförda projekt, som delas ut till de som varit inblandade eller hängs upp på kontoret. Privatpersoner kan med fördel framställa tavla eget motiv för att komma ihåg en särskild händelse eller ge till nära och kära.

Ett oväntat sätt att förmedla något

Grafiska tryck tavlor gör att man kan förmedla något på ett sätt som folk verkligen lägger märke till. Designa din egen tavla och låt den visa precis den bild eller det budskap som du tycker passar bäst. De går att hänga upp eller montera med praktiska ställ. Det är endast fantasin som sätter gränser och oavsett om ni letar efter representationsmaterial eller bara vill ha en rolig tavla, så skapar dessa riktigt bra chanser för att få en effektiv och slagkraftig produkt. En stor fördel med tavlor är att de på ett naturligt sätt ramar in motivet. Det gör att folk verkligen lägger märke till det som man försöker att förmedla. Ta chansen att sticka ut i mängden.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg