göra egna etiketter till flaskor, etiketter till flaskor, egna öl etiketter, etikett på flaska, trycka etiketter öl, självhäftande etiketter med tryck, trycka etiketter

Ölbranschen och sammanlänkande mikrobryggerier växer så det knakar, mycket tack vare den omfattande efterfrågan av unik, kvalitetsbryggd öl – och de intima och avslappnade atmosfärerna som mikrobryggerier erbjuder sina anhängare. På grund av den omfattande tillväxt av mikrobryggerier och ölbranschen överlag under de senaste åren, kan det ses som lite av en utmaning att hitta ett sätt att sticka ut från mängden. Nummer ett är ändå egna öl etiketter.

Trycka etiketter öl

Chansen är stor att du verkligen tänker till när det kommer till den produkt som går in i din öl och att den på något vis är exceptionellt. Men lika viktigt är det att du ser till att etiketter till flaskor på utsidan av flaskan är lika tilltalande som de bra grejerna på insidan. Utan en väl genomtänkt och unikt designad etikett och grejen att göra egna etiketter till flaskor, så kommer sannolik din bryggda öl att försvinna i mängden. Kom alltså ihåg, trycka etiketter öl är viktigt och självhäftande etiketter med tryck kan vara din räddare.

Egna öl etiketter och hitta en nisch

Marknaden för bryggd öl består av tusentals bryggerier i alla former och storlekar, och varje har sin egen grupp av lojala anhängare. Hitta din nisch och locka nya fans till din öl genom att följa dessa tips som etikett på flaska för att göra egna etiketter till flaskor som kommer att stå ut och få konsumenternas uppmärksamhet.

Trycka etiketter - Utnyttja kreativ branding

Det viktigaste du ska göra när du skapar din öl är etiketter är att utforma attraktiva etiketter som sticker ut. Ett säkert sätt att gå vilse i inom ölmarknaden är att leverera ett tråkigt, alldagligt uttryck. Ölbranschen som helhet värderar kvalitet före pris – och märkningen ska förmedla det budskapet. Folk som gillar egenbryggd öl är i allmänhet mottaglig för mönster som avviker från "mainstream". Ofta mer utbildad om öl än den genomsnittliga öl konsumenten, tenderar mikrobrygg konsumenterna att ha en allmän uppfattning om de råvaror och processer som går in i produktionen av en god öl – så använd den kunskapen till din fördel när du ska trycka etiketter.

Vid etiketter till flaskor, tänk på användning av starka färger, roliga mönster och texter som är lätta att läsa för att göra egna etiketter till flaskor och etikett på flaska och självhäftande etiketter med tryck överlag.

Trycka etiketter på öl - Gör det tydligt

Ta hänsyn till stil och typ av öl du vill skapa etiketter för och bygg en strategi för etikett på flaska. Är det en lager eller ale öl du vill skapa öl etiketter för? Dessutom borde det framgå på din etikett vilken typ av öl som är i flaskan – IPA, Porter, Stout, Amber? Kom upp med ett catchy namn, lätt att komma ihåg, och var säker på att din etikett både innehåller namn och stil och typ av öl, om det inte är uppenbart i själva namnet.

Ditt utbud av bryggd öl bör vara sammanhängande

Om du vill skapa etiketter till flaskor för mer än en öl under ett varumärke, kommer du att vilja se till att etiketterna är olika för varje typ av öl, men sammanhållande vad gäller varumärket. Titta på andra seriösa bryggerier eller mer mikrobryggerier för exempel på olika öl etiketter som tydligt hör till samma varumärke. Liknande bilder, färger och typsnitt av etikett på flaska är exempel på faktorer som kommer att hjälpa ditt varumärke att vara konsekvent, speciellt när man tittar närmre på att trycka etiketter öl.

Få hjälp av ett företag som printar och designar etiketter åt dig

Du behöver inte dyka ner helt själv i din utformning av att göra egna etiketter till flaskor och uppdraget att hitta bästa etikett på flaska. Vänd dig istället till någon av de alla företag på nätet som erbjuder egna öletiketter när du kan få vägledning från början till leverans av etiketter till flaskor. Ofta är dessa företag dedikerade till att hjälpa företagare att komma fram till unika, högkvalitativa etiketter som sticker ut från mängden.