De flesta av oss hittar åtminstone några tröjor i garderoben. Anledningen är så klart att detta plagg på många sätt är ett obligatoriskt basplagg som är lika vardagligt som det är en räddare i nöden. De finns i ett stort antal utföranden så som egna trycks på hoodies, pullovers, collegetröja, pikétröja och så vidare. Men det som samtliga modeller har gemensamt är att de är tjockare tröjor som ger väl behövlig värme under de lite mer kyliga perioderna. På senare tid har det blivit väldigt populärt att designa egen hoodie eller köpa munkjacka med tryck. Anledningen är att dessa tröjor är så pass allmänt önskvärda att de ger en omfattande arena för att etablera sitt varumärke eller sprida ett budskap.

Att göra egna tryck på tröjor har aldrig varit enklare. Med ett smidigt och lättanvänt onlinegränssnitt behöver man bara välja ut kläder för tryck och ladda upp den bild som man vill ska pryda plagget. På så sätt kan man helt och hållet själv avgöra hur man vill att resultatet ska bli. Utan mellanhänder blir detta ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ till den traditionella tryckprocessen.

Väldigt prisvärt

Vad som gör tröjor till att bra alternativ är att de i sin natur har en väldigt stor tryckyta. Det gör att man kan förmedla precis det budskap som man själv önskar. Då de flesta någon gång har användning för en tröja så är kretsen av mottagaren i det närmaste oändlig. Med ett väldigt varierat utbud så kan man se till att anpassa trycket till modellen, och även tvärt om, för att få största möjliga effekt. För företag är dessa unikt effektiva representationsprodukter, och för privatpersoner blir de ett roligt och särpräglat sätt att befästa ett minne eller skapa gemenskap inför ett visst evenemang. Ta en titt på utbudet om se om du hittar något som passar.Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg