Marknaden för representationstryck är knappast ung. Den har anor som sträcker sig ända bak till förindustriell tid. Under tiden som gått sedan dess har däremot många produkter nått höjden av popularitet för att sedan helt och hållet falla i glömska. Men när det kommer till egna tröjor tryck så har denna sorts tröjor däremot alltid varit ett ganska eftertraktat plagg. Åtminstone så länge som de har varit tillgängliga för gemene man.

Hoodies med roliga tryck har blivit något utav en äkta modern klassiker. De verkar ha en unik förmåga att resonera med människor. Med egen design tröja möjliggör man för människor att på ett mer personligt plan relatera till ens eget varumärke. Nu för tiden har man många olika modeller att välja mellan, och huruvida man väljer piké med eget tryck eller eget tryck hoodie beror helt och hållet på vilken målgrupp man har. Och endast fantasin sätter gränser.

Välj modell utifrån målgrupp

Det spelar ingen roll om man letar efter tryck på tröja göteborg eller någon annan del av landet. Det som är avgörande för framgång är hur väl man lyckas profilera sin egen målgrupp. Genom att känna till mottagarkretsen kan man se till att välja den sorts modell och utförande som bäst resonerar med dem. Samma sak gäller trycket. Om man spenderar lite extra tid på att välja ett tryck som verkligen tilltalar ens målgrupp så kommer ens representationsprodukter att ge avsevärt mycket mer värde för pengarna.

Men hur man än bestämmer sig för att göra så kan man vara säker på att en klassisk tröja kommer att göra väldigt stor nytta. De är såväl praktiskt användbara som lätta att hantera. Oavsett om man väljer att använda dem inom sin företagsverksamhet eller tillverkar dem som privatperson så kommer de definitivt att uppskattas av mottagarna.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg