Få basplagg är väl så pass användbara som just traditionella tröjor. Oavsett om det handlar om en huvtröja, klassisk collegetröja eller valfri annan tjocktröja så är tröjor nog ett av de mest användbara plaggen vi som människor har tillgång till. Just därför har det blivit extremt populärt att beställa hoodie med tryck och skapa tröja med eget tryck för att få ett personligt plagg. Såväl företag som privatpersoner har märkt de stora fördelarna med denna sortens plagg.

Tryck egen tröja och förmedla precis det som du vill. Dessa är unikt lämpade för att använda som representationsmaterial eller beställa inför att särskilt minnesvärt evenemang. Tryck kläder med det enkla onlinegränssnittet så kan du vara säker på att slutresultatet blir som du tänkt sig. Då detta även tar bort mellanhänder så blir processen mycket mer effektiv och prisvärt.

Tröjor för alla tillfällen

I utbudet finner man ett stort antal olika modeller så som fleecetröja med tryck och praktiska hoodies. Dessa är väldigt lämpade som klasströjor roliga tryck eller för liknande evenemang. Ta en titt på utbudet så kommer du definitivt att hitta någon modell som lockar. En av de största fördelarna med att framställa tröja med eget tryck är att man kan få en produkt som är lika personlig som den gör nytta.

I ett land som Sverige där en stor del av året bjuder på ett ganska kyligt klimat är det av avgörande vikt att ha tillgång till pålitliga kläder. Dessa tröjor blir definitivt trogna följeslagare som gör nytta under många år framöver. Kombinationen av kvalitativt och slittåligt material med en stor och tydlig tryckyta gör dem väl lämpade för att förmedla befintliga budskap, etablera nya eller göra folk påminda om en särskild händelse. Låt kreativiteten flöda och tryck tröjor som blir precis som du själv har tänkt dig.

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg